haste Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 eu cred ca am facut un kilometru cat am plimbat piesele prin casa...ca in rest... yo cred ca vre`o 10 km prin cartier ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 yo cred ca vre`o 10 km prin cartier ... Pe jos sau cu scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Pe jos sau cu scuterul? cu scuteru` ...dar cu zapezile astea.... mai mult il impingeam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) Eu sunt curios nu cati km ati facut cu scuterul lunar ci sunt curios cu ce scuter si cati km a avut cea mai lunga calatorie pe scuter Editat Ianuarie 11, 2008 de florintaman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Eu am avut cu scuterul meu cea mai lunga calatorie in toamna 230 km ...pe tot parcursul drumului am oprit de vreo 5 ori si am mancat o data la ceva han (vai ce buna mancare am mancat atunci ). Calatoria in sine nu a fost plictisitoare caci nu oam facut singur ci cu 2 prieteni. Scopul calatorie a fost sa vedem un concert de muzica! Nu am avut nici o problema tehnica...numai atat: Ni s-au fost terminat tutunul si nu gaseam altul pana la Petrom in peco Sper pe viitor sa fac o excursie mai extra si mai lunga Cius! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Cea mai lunga calatorie am facut'o in iunie anul trecut cu ocazia intrunirii Bull Bikers Party de la BV, ce'i drept pe parcursul a 3 zile, totalizand de la plecare la intoarcere 476km. In prima zi am facut Buzau-Nehoiu-Intorsura Buzaului-Brasov-Dirste(campingul unde s'a desfasurat intrunirea). A doua zi am facut Dirste-Predeal-Dirste-prin oras putin-Poiana Brasov-Dirste. Iar a 3-a zi drumul de intoarcere Dirste-Brasov-Intorsura Buzaului- Nehoiu-Buzau. Poze din Poiana Bv. Poze din Predeal Poze de la Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 vreo 200 si ceva de km din cate imi aduc aminte, DAR cu 2 pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Eu sunt curios nu cati km ati facut cu scuterul lunar ci sunt curios cu ce scuter si cati km a avut cea mai lunga calatorie pe scuter O sa ma credeti nebun sau mincinos, dar nu-mi pasa Aprilia Rally LC 70cc , 1150 de km(intr-o zi), din care aproximativ 600 cu pasagera Am condus cam 21 de ore, cu ceva pauze la benzinarii si restaurante. Turul a fost Bucuresti - Constanta(turul orasului) - Vama veche - Constanta. Desigur cu ture prin statiuni si iar in Constanta. Desi am avut viteza de top 100km/h si o medie de 75km/h, nu as mai repeta tura de forta, e prea obositoare! La finalul calatoriei, care a durat 4 zile(am si dormit si mers pe jos ), am adunat 1730km. Benzina nu mai zic cat m-a costat(ma ia durerea de cap), doar faceti un calcul la un consum mediu de 5l/100km Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 O sa ma credeti nebun sau mincinos, dar nu-mi pasa Aprilia Rally LC 70cc , 1150 de km(intr-o zi), din care aproximativ 600 cu pasagera Am condus cam 21 de ore, cu ceva pauze la benzinarii si restaurante. Turul a fost Bucuresti - Constanta(turul orasului) - Vama veche - Constanta. Desigur cu ture prin statiuni si iar in Constanta. Desi am avut viteza de top 100km/h si o medie de 75km/h, nu as mai repeta tura de forta, e prea obositoare! La finalul calatoriei, care a durat 4 zile(am si dormit si mers pe jos ), am adunat 1730km. Benzina nu mai zic cat m-a costat(ma ia durerea de cap), doar faceti un calcul la un consum mediu de 5l/100km Bafta! asta da aventura...tre sa fii nebun sau sa ai vointa sa parcurgi 1000 de km intr-o zi am facut si eu odata vreo 200 km Galatzi-Tecuci+ plimbari ,dar urmeaza la vara sa ma duc la mare si la munte cu el(sau poate cu viitorul motor) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 (editat) O sa ma credeti nebun sau mincinos, dar nu-mi pasa Aprilia Rally LC 70cc , 1150 de km(intr-o zi), din care aproximativ 600 cu pasagera Am condus cam 21 de ore, cu ceva pauze la benzinarii si restaurante. Turul a fost Bucuresti - Constanta(turul orasului) - Vama veche - Constanta. Desigur cu ture prin statiuni si iar in Constanta. Desi am avut viteza de top 100km/h si o medie de 75km/h, nu as mai repeta tura de forta, e prea obositoare! La finalul calatoriei, care a durat 4 zile(am si dormit si mers pe jos ), am adunat 1730km. Benzina nu mai zic cat m-a costat(ma ia durerea de cap), doar faceti un calcul la un consum mediu de 5l/100km Bafta! si segmentii ce ziceau , daca era AC =)) numai ajungeai tu acasa Editat Ianuarie 13, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2008 eu sunt mai modest...asta vara am facut un tur al litoralului cu plecare din Constanta-toate statiunile pina la Vama Veche inclusiv-Constanta back...in total am numarat cca 156 km in respectiva ziua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 si segmentii ce ziceau , daca era AC =)) numai ajungeai tu acasa Segmentii ii am si acum si sunt super multumiti de viata care o duc Temperatura mi-a stat tot timpul constanta. Daca aveam racire pe aer, normal ca nu puteam sa fac atatia kilometri, aruncam o groaza de timp pe pauzele de racire Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate