sangre Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Salut tuturor... As dori parerile voastre in legatura cu achizitionarea unui cruiser/chopper... Care este cel mai fiabil, comod, consum mic (daca se poate), un cuplu decent si toate cele? AM 1.80m si 100 kile In limita sa zicem a 7000 de E (atat este M800 de la Suzuki care imi face cu ochiu) Se merita sa iei de la nemti? Adica am vazut la 7000 de E Harley Sportster, BMW r 1200 c, Honda VT 750 Shadow Spirit, Kawasaki Vn 1500 Mean Streak - care imi place foarte mult dar mi-e frica sa zic de lucrurile la mana a 2-a. Am cautat pe topicuri insa nu am gasnit destule informatii. Orice parere este mai mult decat arpeciata. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Ma, tu nici titlul mesajului nu il verifici. .si mai vrei motor fiabil. daca vrei un sfar. .ia-ti orice. .fara sfaturi. PS: Uralului da-i foc. Best deal ever!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Daca ai de gand sa o tii cativa ani si multi km,ia-ti noua,fa-i rodajul si nu o sa ai probleme !! Poti gasi pe afara si ceva SH bun dar e la noroc. Intruderul M 800 e o alegere buna si Vulcanul de 900 e misto da e mai scump. PS:nu da foc Uralului !!pt cine a inceput pe japoneza nu reprezinta nimic,pt altii.............................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Nenea, nu incep cu PS-urile,da nu-i da foc Uralului. Cel mult vinde-l cuiva pasionat si atat, asta daca nu ai resurse financiare sa-l pastrezi. In alta ordine de idei, nu esti un incepator, asa ca ti-as recomanda un Vulcan de 1500 sau Honda VT1100 (motoare fiabile, cardan, cuplu), incadrandu-te sigur in cei 7000 de euroi. Daca vrei mai mic,VN800 A sau Classic, VT 750 , C800/M800 de la Suzi in functie de gusturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Merci, ... 80% sanse sa iau un M800...iar Uralul daca o sa am loc unde sa-l tin , am sa-l pastrez.... Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate