Denis TM Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 aprilia rs 125 tata lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 denis.. cred ca ai baut )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 altu care vb in necunostinta de cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 te referi la mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Da fratiooooaareee, mito cel mai tare. Daca n-as fi incepator mi-as lua si eu unu, dar mi-e frica acum ca's la inceput si e prea puternic pt mine. Deocamdata invat pe RS-ul meu, care inghite prafu de la orice mito. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Da fratiooooaareee, mito cel mai tare. Daca n-as fi incepator mi-as lua si eu unu, dar mi-e frica acum ca's la inceput si e prea puternic pt mine. Deocamdata invat pe RS-ul meu, care inghite prafu de la orice mito. TU esti o exceptie ma ) Tu trebuia sa iti iei rs50 ca si asta e prea puternic ptr tine. Vezi ca te ia paul cu gilbert la trei ) Mito si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Mai degraba imi luam CBR, ca RS-ul de 50 e putin mai smecher ca CB-plm cum s-o numi si ragalia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Mai degraba imi luam CBR, ca RS-ul de 50 e putin mai smecher ca CB-plm cum s-o numi si ragalia asta... Trompeta cuae ) plm ma cbr`u meu s-a dat odata peste cap...si tot arata mai intreg ca stim noi a cui.....) secret de stat ) A faza e ca nu trage in gol ca rs`u de 50:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 RS-ul de 50 trage in gol, CBR-ul nu trage deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 RS-ul de 50 trage in gol, CBR-ul nu trage deloc Ei nu...stai chill o fi un caz aparte sa nu traga CBR`u meu ) dar existau cateva cbr`ee care te cam alerga pe tine.. ) te iert pe 6 Octombrie cand vii aicia la mine ca esti din provincie si nu vreau sa te alerg grav:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Bine ma, asa sa fie ) . Ne vedem pe 6, iti luminez eu calea ca doar am xenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 (editat) Foarte misto xenon-ul tau!! Editat Septembrie 16, 2007 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 da ma trotinel.. RS`U ii cel mai tareeeeee. whaaaaaaaaaaa :X:X:X voi numa atata stiti RS RS RS.. infine.. nu are rost sa ma iau in gura cu voi! cel mai destept cedeaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Fiecare cioara isi lauda puii ei......... Mai misto cbr-ul decat toate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 da .. cosmin :> cum zici tu .. cbr`u ii cel mai tare.. :X mie imi place cum sta in curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 da .. cosmin :> cum zici tu .. cbr`u ii cel mai tare.. :X mie imi place cum sta in curbe Daca sta e bine,daca nu faci buff: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Frate, eu n-am zis ca e RS-ul nici cel mai bun, tu vad ca te tot agiti cu ragalia ta. Il caracterizezi ca pe un 600 in comparatie cu 125 deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 nu mai zic absolut nimic in legatura cu RS vs MITO pt ca nu are rost! cine ii cu adevarat cunoscator .. stie despre ce ii vb! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 16, 2007 Autor Share Postat Septembrie 16, 2007 Ba numai faceti atata offtopic dati si voi o parere buna ce ma int pe mine xenoane si ................restu,,,,,,,,,raspundetimi la intrebare si dati si argumente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 te referi la mine ? ma refeream la denis_mbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 ok :* hai sa nu mai facem off-topic ca se supara baietii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Mito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Mito Ok,sa nu facem offtopic! Eu as vota pentru mito,am vazut in Targoviste chiar e zilele orasului un mito si se audea bomba,super misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 30, 2007 Autor Share Postat Septembrie 30, 2007 Mi-am gasit rs rupe :DD:D si mie chiar imi place cum se aude .Toate cele bune ,ms de sfaturi Asfalt Uscat!!!! --- Mesaj completat în 30 Sep 2007 19:06 ------------- Mi-am gasit rs rupe :DD:D si mie chiar imi place cum se aude .Toate cele bune ,ms de sfaturi Asfalt Uscat!!!! Trebuie sa il ud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 pune poze sa il vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate