*adytza* Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Un mic update Cred ca iar o sa te opreasca politia pentru numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 (editat) Au vrut sa ma opreasca , dar inca nu merge Loganul ca si RS-ul Inca nu m-au sunat tipii de la CJ,foarte neseriosi , am 2 variante : a) sa iau modelul 2008 b ) sa astept sa faca 'bum' motorul si sa-l modific (set de 160,toba,galerie schimbata,ambreaj sport etc) A sau B ? P.S.Nu prea am bani de benzina Editat Mai 14, 2008 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Au vrut sa ma opreasca , dar inca nu merge Loganul ca si RS-ul Inca nu m-au sunat tipii de la CJ,foarte neseriosi , am 2 variante : a) sa iau modelul 2008 b ) sa astept sa faca 'bum' motorul si sa-l modific (set de 160,toba,galerie schimbata,ambreaj sport etc) A sau B ? P.S.Nu prea am bani de benzina Io zic A, parerea mea...nu are rost sa il modifici...daca pui polini o sa crape repede. Am facut si eu azi 4000km si al meu toto asa era beculetu ala galben Al meu e mai tare ca are numar de Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 nu inteleg de ce vrei sa il schimbi ca de`abia l`ai cumparat. si rs`u 2008 in afara de numaru 1 ce are in plus? eu m`as uita si la cagiva mito ala 2008 e foarte frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 nu inteleg de ce vrei sa il schimbi ca de`abia l`ai cumparat. si rs`u 2008 in afara de numaru 1 ce are in plus? eu m`as uita si la cagiva mito ala 2008 e foarte frumos... Ptr ca are deja 8000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Ptr ca are deja 8000km. Dupa cate mii de km sub curu tau,totul incepe sa se strice ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 nu inteleg de ce vrei sa il schimbi ca de`abia l`ai cumparat. si rs`u 2008 in afara de numaru 1 ce are in plus? eu m`as uita si la cagiva mito ala 2008 e foarte frumos... Dupa mine,as lua un Pegaso de 650(650 cmc-48 CP e f ok),este unul in magazin la CJ si nu l-a luat nimeni inca , dar nu stiu cum sa-i explic la superiorul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Un mic update Laser...."Micuțule" Sanatate maxima @Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Dupa mine,as lua un Pegaso de 650(650 cmc-48 CP e f ok),este unul in magazin la CJ si nu l-a luat nimeni inca , dar nu stiu cum sa-i explic la superiorul . si banuiesc ca pe asta il vinzi. cam la ce pret te`ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 O sa folosesc sistemul buy back. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) N-am mai folosit nici un sistem buy back.Niste neseriosii tipii din CJ. Il pastrez pana in toamna,cand o sa-l vand sa-mi iau ceva vaca de motor. Peste cateva zile,drujbita mea schimba prefixul si va trebui sa o duc la revizie + un kit de lant nou (gata,asta nu se mai poate intinde) . Asfalt uscat Paparazzi :) Editat Iunie 25, 2008 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Don ... imi place mult echipamentul tau plus de asta esti singuru gras pe care`l cunosc sa`i stea bine pe rs inafara de mine si costy Dupa mine,as lua un Pegaso de 650(650 cmc-48 CP e f ok),este unul in magazin la CJ si nu l-a luat nimeni inca , dar nu stiu cum sa-i explic la superiorul . numai smecherii isi cumpara enduro-touring Editat Iunie 26, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Don ... imi place mult echipamentul tau plus de asta esti singuru gras pe care`l cunosc sa`i stea bine pe rs inafara de mine si costy numai smecherii isi cumpara enduro-touring Din pacate RS-ul e prea mic pentru mine. Abia astept sa trec la urmatorul nivel . Si la 125 m-am hotarat destul de greu,vesnica batalie CBR vs RS.Iti dai seama daca imi luam CBR cum aratam pe el ? Acuma chiar sunt in ceata ... nu prea stiu ce sa-mi iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h11angel Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Din pacate RS-ul e prea mic pentru mine. Ce inaltime si greutate ai? Chiar ma intereseaza. Am 1'89 si sper sa ajung vara asta la 90 kg(de la 100); ma gandesc la un rs125 sau un ninja250 pentru la anul dar nu stiu daca incap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 1,88 - 110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h11angel Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Bine ca nu sunt singurul shrek care viseaza. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Asfalt uscat Zi un pret la rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Momentan nu il mai vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 iti dau 5200 euro pe el , ca mie nu`mi place sa`l cumoar nou ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) iti dau 5200 euro pe el , ca mie nu`mi place sa`l cumoar nou ... Vorbim la toamna Iti dau si CR-ul in banii aia Cine aduce tobe Scarov in Romania ? Stie cineva ? Editat Iunie 29, 2008 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Vorbim la toamna Iti dau si CR-ul in banii aia Cine aduce tobe Scarov in Romania ? Stie cineva ? Si eu eram interesat de Scarov, l-am intrebat pe mac dar nu aduce asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Am auzit ca este cea mai 'tare' pentru Aprilia RS. Sunt curios si eu de niste scoruri News update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Te laudai ca ma prinzi din urma, am ajuns pe la 21.500... M-ai dezamagit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate