robychopper Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 salutare deci cum dracu se numeste in engleza schema electrica???? tre sa repar un ceva la dragstarul pe care lam modificat eu...si nu stiu cum drac sa o gasesc......daca cumva aveti schema electrica de la drag star clasic fabricatie 2002 va rog sa o postati...am nevoie neaparat de ea sau macar cum se numeste in engleza....sa o caut eu salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Salut!O gasesti in "Clymer's Manual" pt.DragStar in mod sigur...Cel putin eu o am pt. Honda mea acolo...Poate gasesti pe la careva s-o imprumuti,k e cam scumpa cartea asta,cam 30 $...Sa vorbesc cu mecanicu' meu,poate stie el ceva,a umblat la o gramada de DragStar-uri...Daniel Iordache (Mile),poate ai auzit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 23, 2004 Autor Share Postat Decembrie 23, 2004 stiti careva cum se numeste in engleza schema electrica???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Încearcă combinaţiile cuvintelor "electrical", "wiring", "diagram" sau pluralul "diagrams". Ar trebui să le găseşti totuşi în manualul de service, pe care ori îl cumperi, ori îl cauţi pe net (de exemplu cu programul eMule ). Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 cred ca "electrical sketch".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 electrical system-exploded view..... il gasesti pe net. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 24, 2004 Autor Share Postat Decembrie 24, 2004 nu dau de schema electrica ...sub nici o forma.....la dracu......mor de ciuda am stat 3 ore pe net si sub nici o forma nu am gasito ....poze cu dragstar o grama si accesorii....dar schema canci nu gasesc....... datimi o mina de ajutor VA ROG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 24, 2004 Share Postat Decembrie 24, 2004 Roby,incearca sa iei legatura cu Radu de la TrustMc Timisoara,el are dragstar 650....vezi la profil la "r6a6d6u".... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 25, 2004 Autor Share Postat Decembrie 25, 2004 Roby,incearca sa iei legatura cu Radu de la TrustMc Timisoara,el are dragstar 650....vezi la profil la "r6a6d6u".... B. il stiu pe radu imi este priten am sal sun...mersi de sfat...chiar nu mam gindit la radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate