boieru' Postat Decembrie 25, 2004 Share Postat Decembrie 25, 2004 Tare misto Marilynu'. " Mosu' " a fost darnic si mi-a trimis poze pentru sufletelul meu. Multumesc, Craciun fericit si La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 25, 2004 Share Postat Decembrie 25, 2004 Eu seman cu Colombo. mereu uit sa spun cate ceva. Pune si poze din revista Custom Machines. Am pus mana pe una acum doi ani si de atunci nu am mai vazut nimic, dar stiu ca acolo prezinta numai motoare misto. Si inca o intrebare: cum pot sa ma abonez la revista si cam care ar fi pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 26, 2004 Autor Share Postat Decembrie 26, 2004 Eu seman cu Colombo. mereu uit sa spun cate ceva. Pune si poze din revista Custom Machines. Am pus mana pe una acum doi ani si de atunci nu am mai vazut nimic, dar stiu ca acolo prezinta numai motoare misto. Si inca o intrebare: cum pot sa ma abonez la revista si cam care ar fi pretul? pai daca te uiti prin topicurile mai din urma o sa vezi ca am pus o gramada de poze din revistele custom machines si biker zone de anul asta......rascoleste si tu mai in spate pe topicuri si ai sa gasesti o gramada de poze postate de mine....salut si craciun fericit roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 26, 2004 Autor Share Postat Decembrie 26, 2004 uite aici niste linkuri mai din urma... /index.php?showtopic=13003 /index.php?showtopic=3841 /index.php?showtopic=13023 /index.php?showtopic=13025 /index.php?showtopic=12293 /index.php?showtopic=11648 /index.php?showtopic=11703 toate sunt din revistele custom machines si bikerzone....daca cauti mai in spate de octombrie mai gasesti salut si vizionare placuta:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 26, 2004 Share Postat Decembrie 26, 2004 Multumesc si sa auzim de bine. De pe 28 pana in Ianuarie nu o sa ma intru pentru ca nu o sa mai am timp de stat pe net, asa ca iti urez un an nou plin de succese in tot ceea ce iti propui sa realizezi, cati mai multi euroi in cont, kilometrii fara limita, la fel si benzina, si multa sanatate sa la faci pe toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate