robychopper Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 cum am promis,cind ma intorc din madrid am sa postez noi CHOPPERE .... deci aici va prezint un chopper care ma last fara cuvinte...sper sa va placa dati clic pe poza sa o vedeti mai clar si mai mare:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 6, 2004 Autor Share Postat Decembrie 6, 2004 priviti frina disc fata si frina tambur spate de dimensiuni impresionante amindoua......arata superb asai???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 6, 2004 Autor Share Postat Decembrie 6, 2004 ca sa nu mai vorbim de rezervorul care il are si cadrul care este pe din afara rezervorului care ii da un aer de clasic dar in acelasi timp modern:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 6, 2004 Autor Share Postat Decembrie 6, 2004 si ultima poza:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 cool bike! bine ai revenit.....bro'! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 Transmisie pe lanţ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 Bine ai revenit. Pune-ne mai multe poze, asa ca de Mos Nicolae! Hai ca mi-am pus ghetele la usa garajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Transmisie pe lanţ Mda.... si strugurii-s acri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 Bine ai revenit. Pune-ne mai multe poze, asa ca de Mos Nicolae! Hai ca mi-am pus ghetele la usa garajului. ai rabdare ca azi o sa se unple ghetele sigur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 (editat) Mda.... si strugurii-s acri... ce spun eu şi ce înţeleg alţii vezi întâi o motocicletă cu transmisie pe cardan şi apoi fă comentarii pertinente şi nu persiflante Editat Decembrie 7, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 ce spun eu şi ce înţeleg alţiivezi întâi o motocicletă cu transmisie pe cardan şi apoi fă comentarii pertinente şi nu persiflante deci sa mor eu daca are sens sa pun vreu topic nou cind va vad ca discutati asa fara sens:))))) imi piere cheful sa mai pun vreun topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 deci sa mor eu daca are sens sa pun vreu topic nou cind va vad ca discutati asa fara sens:))))) imi piere cheful sa mai pun vreun topic Hai mă că ai şi tu dreptate! Nu mai postez aiurea, da ma enervat postatu asta cu strugurii acrii! Promit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 vezi întâi o motocicletă cu transmisie pe cardan şi apoi fă comentarii pertinente şi nu persiflante Ce ar trebui să văd la o motocicletă cu transmisie pe cardan? Te rog luminează-mă şi pe mine, aşa ca să nu mor prost... şi apoi fă comentarii pertinente şi nu persiflante Şi ce comentariu pertinent ai fi vrut să fac în legătură cu ce ai spus...? Odată cu postul acesta vreau şi un răspuns de la ăla, şi după aia promit că am să fiu cuminte Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 (editat) Editat Decembrie 7, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Ce ar trebui să văd la o motocicletă cu transmisie pe cardan? Te rog luminează-mă şi pe mine, aşa ca să nu mor prost... Cardanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 ... Roby nu ştii cumva şi cine a făcut motorul din poză? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 8, 2004 Autor Share Postat Decembrie 8, 2004 tipul care a facut choperul se numeste HANK YOUNG motorul este de 1700 cc si 103 cai si are cutia de viteze facuta de cei de la BAKER in 6 trepte,roata spate de 250 furca springer este un springer de pe un flat head din 1933 bineinteles modificata,si sub surprindrea exact ca si la chopperele de prin tara....FARUL este de la un vechi tractor american....asa ca si baietii din afara folosesc piese de la tractoare:))))) aa si mai un secret pe spate frina cum se vede pare a fii un tabur de frina enorm....da asa este dar este doar carcasa in interiorul carcasei este adaptata o frina disc ...oricum idea de tambur ii da un aer clasic motorului cam atit:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 şi pagina constructorului.... http://www.youngchoppers.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 vorbind de HD,mie-mi place transmisia pe lant....chiar si cea primara. cred ca asa v-a fi viitorul meu HD....primara si sec. pe lant. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate