suzuki_pill Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 AM O MOTOCICLETA ACCIDENTATA ,E ATINSA SI RAMA (CADRUL) AS DORII SA O REPAR DAR E NECESAR INLOCUIREA CADRULUI ,EU AM UN CADRU BUN CUMPARAT DE PE EBAY FARA SERII (BLANKO),CARE E PROCEDURA LEGALA DE AL SCHIMBA AM INTELES CA NUMAI LA BUCURESTI LA RAR SE POATE FACE E ADEVARAT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 cel mai simplu e sa intrebi la registrul auto roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 merge pansonat de cei e la RAR insa nu stiu in ce conditii.teoretic ai nevoie si de factura sau act de provenienta a cadrului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 E aceiasi procedura ca la recarosare.Dar daca ai acte pe motocicleta si nu te mai intereseaza sa treci pe la rar poti sa-i bati singur seriile.Teoretic daca seriile sunt batute frumos si seamana cu originalul n-ar trebui sa ai probleme nici la rar.Totusi ca sa fii 100% ok du-te la rar sa-ti poansoneze seria.Nu e complicata procedura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate