Sari la conținut

Power Motors


POWER MOTORS
 Share

Postări Recomandate

Salutare.Multumesc tuturor celor care mi-au telefonat si tuturor celor care au fost langa mine.Valabil si pt cei care inca ma mai suna.Sunt ok(adica alive).Atat.Thanks .Ciao!

... ma bucur ca esti OK .. dar poate ne povestesti si noua imprejurarile in care sau petrecut faptele .. din care ai supravietuit ... nu de alta dar poate bagam si noi la bibilica patania ta si '' poate '' invatam ceva ... sanatate si asflat uscat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare.Multumesc pt urari.Nu prea vreau sa dezvolt mult subiectul,avand in vedere ca in aceasta rubrica( de accidente) se povestesc lucruri chiar tragice.

La mine a fost f simplu.Un bosorog de 75 de ani cu un jeep si avand carnet de 5 ani a iesit din stanga directiei mele de mers fara sa se asigure, de pe o alee (conform declaratiei lui "astepta momentul prielnic"), a accelerat f puternic, nu am avut timp sa fac absolut nici un fel de manevra, m-a izbit in lat stanga si am alunecat pe asfalt vreo 6 m oprindu-ma intr-un Bmw parcat in dr pe strada, mai intai eu si apoi motorul.Cam asta-i tot.Eu am umarul dislocat, glezna pilaf si tibia la fel.Chiar mergeam cu 40 la ora ca in fata la 30 m era semaforul pe rosu.Ambulanta evident a venit dupa 45 min si mosul a coborat din masina dupa vreo 10 min.

Ciao si aveti grija ca e plina capitala de pensionari cu bani.Cam asta e tot,thanks again si oricum il dau in judecata pe idiot.Pa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...