Sari la conținut

POWER MOTORS

EX+
  • Număr conținut

    626
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de POWER MOTORS

  1. Salve.Sa iei legatura cu Relu. Tel:0767752918/0723730633.Monteaza la noi de 2 ani alarme moto.Are exact ceea ce cauti tu.Pt preturi si alte inf cel mai bine este sa iei legatura cu el.Recomandam. .Ciao!
  2. POWER MOTORS

    Accident Crangasi

    Salutare.Horia sunt.Da, Ciprian il cheama pe baiat si era un client de-al nostru.Chiar ieri si alaltaieri a stat mai tot timpul pe la noi prin magazin.Un baiat super ok si cu foarte mult bun simt.Despre permis chiar nu stiu daca avea sau nu.Am aflat imediat dupa accident, eu eram la magazin dar m-a anuntat un prieten f bun de la rutiera.M-a sunat imediat, caci el s-a aflat primul la fata locului daca il stiu pe baiat.Era chiar in drum spre noi, mai trebuia sa cumpere ceva de la noi.Imi pare f rau pt el.Probabil o sa mai intre o gramada pe aici care o sa abereze de zor.Fata este ok, ceva fractura de picior am inteles de la Alex politistul de la rutiera.Mai revin maine cu ceva detalii.Dumnezeu sa-l odihneasca.
  3. Salve.Exact in aceeasi situatie sunt si eu de mai bine de 6 luni.Tot suna politia rutiera la mine acasa si la firma sa ma prezint sa predau permisul si sa dau o declaratie legata de accident.Pana cand nu semnez nimic si nu ma prezint la ei, permisul il am in buzunar.Ciao!
  4. Salve.Ca de obicei dupa accidentul unuia dintre noi (indiferent a cui a fost vina) incep sa apara aici posturi si comentarii din ce in ce mai stupide.Nu va mai dati cu parerea total aiurea.Cristi e prieten cu noi de ceva vreme si numai un motorist inconstient nu il poti numi.Nu cred ca ati vrea sa fiti in pielea lui acum si in loc de incurajari sa cititi ineptiile postate.Mosule, bafta maxima si recuperare rapida.Cand esti pe picioarele tale din nou te asteptam la o bere.
  5. Salutare.Super buna ideea ta.Daca mai subscriu si altii aici poate organizam o chestie impreuna.Tinem legatura.Ciao! Da man.Se potrivesc.Au pana si aceeasi carte de reparatii.Sunt identice.Ciao!
  6. Salut man.Eu cel mai bine ma simt pe V2.Nu sunt de parere ca o motoreta buna e una care "baga mult".Daca vrei viteza maxima si alte chestii de genul asta, opteaza pt un 4 in linie si sa fie cat mai nou.Dar, daca doresti si altceva decat a baga mana in gaz incearca un V2, e total diferit chit ca e speed, chopper, etc. 2 IS BETTER THEN 4. Asta ca sa moara invidiosii.
  7. Salutare.Chiar te rog. Sunt chiar curios cum merge animalu'.Nu am avut ocazia sa conduc asa ceva pana acum.Astept detalii.Ciao!
  8. Sal.Desi am dat acum o sapt TL1000R, raman un f mare fan al modelului.Cat despre RSV nu am aceeasi parere.Am mers cam 2000 km acum 2-3 ani cu una de imprumut si TLR e mult mai ok din toate pct de vedere.E doar parerea mea.Gandeste-te ce performante ar fi avut TLR daca s-ar mai fi produs si in prezent.Numai bine.Ciao!
  9. Salutare.Stiu motoretele tale, sunt la Sorin acum, nu ? Marfa TLR-ul tau.(dar mai frumos e al meu )L-am studiat la el in magazin.Cat despre restul ai dreptate perfecta. Numai bine.Ciao! --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 14:31 ------------- Man, m-ai prins. . Motivul principal : NUNTA care o am in 3 sapt si nevoia acuta de cash.Dar oricum revin in forta in V2.Nu mai iau Busa stai linistit, era o idee. Imi voi lua un chopper mare 1500-1800 cmc.Sac,sac!! . Si o sa ma laud aici cu el sa mori tu de necaz .Acum sunt in studiu de choppere.Pa. --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 14:36 -------------
  10. Recuperare rapida man.Bafta maxima! PS:Papadie si pitica Bine ca a fost cu voi omu.
  11. Salutare.Motoreta a ajuns cu bine in Bucuresti (am avut morcovu' cam mare cu ea pe remorca) si deja a preluat-o proprietarul.A facut testele, super fericit.Am facut si eu 2 km cu ea( sper sa nu afle ), acum ii facem actele.Mai punem si noi in cateva zile unele poze de la noi de la mag.Numai bine.Ciao! POWER MOTORS+MOTOSTORE
  12. Salut man.Hai La multi ani! Scuze dar cum ti-am spus si la tel, abia de luni am redeschis magazinul.Ramane cum am stabilit.Ciao!
  13. Salut mosule.Merci mult de poze.Sunt f ok.Oricum, cand se face mai mare o sa-i aduc aminte ca l-ai chinuit.Ciao!
  14. Salutare.Avem la 160 ron setul.Sunt facute in Germania si sunt identice cu cele originale.Daca vrei neaparat originale Honda, pretul pe bucata este undeva la peste 50 euro.numai bine.Ciao!
  15. Salutare.Te ajutam cu toate punctele si despre ce am vorbit cu ambreiajul, dar fara punctul 6, acolo trebuie sa te trimit la altcineva.Inca nu am intrat in posesia programului despre care iti povesteam.Te asteptam pe sambata.Ciao!
  16. Salve man.Edy a hotarat sa-si vanda tobele abia sosite din state.Isi comanda altele zilele astea.Am bagat anuntul pt cei interesati. PS:Azi am facut comanda pt garnitura capac dreapta.Pe joia viitoare cel tarziu o astept.Te asteptam pe sambata cu motorul.Ciao!
  17. Salutare.Daca vrei pe masina te pot ajuta eu, pe moto nu iti recomand (sincer , e mult prea riscant).Eu mi-am pus pe Bmw meu si te pot pune in leg cu baietii care l-au montat.Numai bine.Ciao!
  18. Salutare.Avem special pt TL1000 un set de tobe carbon TwoBrother.De curand le-am primit si noi din USA.Sunt ovale, f misto ca forma si sunet.Nu am mai avut timp sa le punem si pe site.In cateva zile le postam si aici si pe site.Costa 500 euro setul si sunt pe stoc.poti sa treci sa le vezi.Multumim.Ciao!
  19. Salut man.Ramane cum am vorbit la telefon.Te asteptam pe la noi.Ciao! --- Mesaj completat în 12 Dec 2007 12:09 ------------- Man am fost bolnav rau, de azi sunt din nou la magazin.Ramane cum am vorbit ieri la tel.Ciao! --- Mesaj completat în 12 Dec 2007 12:12 ------------- Salutare.F bine tati, vad ca suntem din ce in ce mai multi.Bafta! --- Mesaj completat în 12 Dec 2007 12:16 ------------- Salutare man.Daca esti baiatul care m-a sunat ieri cu TL1000R luat din Italia ( pt tobe) vezi ca de azi sunt la magazin si te astept.Numai bine.Ciao!
  20. Da,Raducu..cand il vad imi aduc aminte de datorii... .Stiu ca vrea sa-si vanda Kawa, a venit ieri pe la noi si a luat niste cizme.Te asteptam.Ciao! --- Mesaj completat în 08 Dec 2007 13:38 ------------- Salut.Din pacate nu am avut pana acum ocazia sa conducem asa ceva.Chiar e una din putinele motoare care ne-au scapat.Oricum nu am auzit decat de bine de MGuzzi.Poate ne faci odata o vizita...Numai bine.Ciao! PS:Mai am niste piese de MG de vreun an pe stoc.Sunt noi, dar nici eu nu mai stiu exact ce piese si pt ce tip de Guzzi.
  21. Salut man.O pereche de oglinzi shand la noi este 80 ron,iar o perche de oglinzi noi pt tine face 160 ron.Daca le vrei doar imprumut pt ITP, no problem le poti avea de la noi pt o zi-doua pe alea shand.Cat despre semnale fata,avem mai multe pe stoc sa iti alegi tu ce iti place mai mult.Numai bine.Ciao! --- Mesaj completat în 07 Dec 2007 13:29 ------------- Corect! Nimic nu se compara cu un V2 !! --- Mesaj completat în 07 Dec 2007 13:30 ------------- Salut.Mie tot 6% imi ia TLR in afara orasului la un mers cu 140-150 km/h. --- Mesaj completat în 07 Dec 2007 13:36 ------------- Salut, eu la fel: dupa 5 ani de 4 linie am trecut cu bunavointa Dl. ALEX pe fostul lui TL1000R si in prezent nu il schimb pt nimic.Abia din primavara de cand il am, mi-am dat seama ce am ratat atatia ani.Ciao! --- Mesaj completat în 07 Dec 2007 13:42 ------------- Salut.Esti doar invidios.... PS:Noi nu avem vaci PS 2: TL1000R -are "doar" 197 kg, deci este vitel Ciao!
  22. Salut.Te asteptam.Vino daca poti si cu motorul (asta daca nu ninge).Ciao! --- Mesaj completat în 06 Dec 2007 14:20 ------------- Da,da ai castigat si tu odata... --- Mesaj completat în 06 Dec 2007 14:22 ------------- Man, e doar inceputul..Crede-ne ca e super senzatie pe V2.Pacat ca nu ne mai ajuta si vremea pt plimbari.Abia la anul o sa vezi ce poti sa faci cu el.Ciao!
×
×
  • Creează nouă...