todea Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 e in nordu londrei.park royal se numeste zona pe a406 postcode si alea nush sati dau dar au site poti cauta.numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 intra pe google maps si baga Ace Corner, iti arata exact unde e, dupa aia daca vrei sa afli cum ajungi acolo intra pe Directions si baga-ti adresa sau post code-ul. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 mih77 ne vedem la ace la 7 foarte de gasca baetii sper sa ne revedem curand acum..munca munca si iar munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) si noua ne-a facut placere sa fi printre noi .binenteles ca nu mai scapi de noi si noi de tine sanatosi sa fim si rezervoarele pline Editat Octombrie 20, 2008 de mih77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 vreau o tura cu busa cand e gata binenteles ca pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 vinerea asta a fost slabut la ace... lume la greu dar nici o miscare. poate li s-a parut prea frig. apropo, am dat bondaru', acum sunt pieton, macar pot sa beau mai mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 foarte frumoase pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 vinerea asta a fost slabut la ace... lume la greu dar nici o miscare. poate li s-a parut prea frig.apropo, am dat bondaru', acum sunt pieton, macar pot sa beau mai mult . hai sati dau mobra mea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 hai sati dau mobra mea!!!! daca imi dai bonus si un job ca al tau, ma bag! numa' n-o mai da atata p-o roata ca apoi o fac de ras, daca nu o tin ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 daca imi dai bonus si un job ca al tau, ma bag! numa' n-o mai da atata p-o roata ca apoi o fac de ras, daca nu o tin ca tine pai daca nu sta pe 2 roti eu ce sai fac cu jobu..tias da mai multe bonus daca as avea sper so rezolvi pana la urma oricum daca aflu cumva ceva esti primu anuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 RIDE WITH THE ROCKERS !!! TON-UP BOY FOREVER !!! Betoooonn!!! Adevaraciuni de oameni.Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 pentru gasca londoneza sa fie un CRACIUN FERICIT si un LA MULTI ANI..SARBATORI FERICITE...sa ne revedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 pentru gasca londoneza sa fie un CRACIUN FERICIT si un LA MULTI ANI..SARBATORI FERICITE...sa ne revedem cu bine LA MULTI ANI ! si tie .ce faci mergi acasa de sarbatori ?da-mi si mie un mes cu nr tau de tel sa vorbim.SARBATORI FERICITE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 salutare...las si eu messu'...poate ma bagati in lista...stau la Manchester...n-am ajuns pana acu' la ace cu motoreta...doar fara...cristi_iovanovici@yahoo.com...merci ...merge careva maine la race of champions?...lasati semn aici...nu-mi merge mess pe tel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 salutare...las si eu messu'...poate ma bagati in lista...stau la Manchester...n-am ajuns pana acu' la ace cu motoreta...doar fara...cristi_iovanovici@yahoo.com...merci ...merge careva maine la race of champions?...lasati semn aici...nu-mi merge mess pe tel... salutare! si fi bine venit printre noi. acum oricum e mai rece sa vi atata drum pe motor.eu fac naveta la munca uneori destul de departe si stiu despre ce vorbesc daca vi ,da un semn ...toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) merg la roc la wembley maine sigur...poate ne vedem...da-mi invite pe mess, te rog, dau accept maine cand ajung aks.. ...am scos motoreta ultima oara acu' 3 sapt...nu mai duc...:-)...da' abia astept...o zi buna...cre' k tre' sa-i fac si MOT...:-/ Editat Decembrie 13, 2008 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 LA MULTI ANI ! si tie .ce faci mergi acasa de sarbatori ?da-mi si mie un mes cu nr tau de tel sa vorbim.SARBATORI FERICITE ! nu ma duc sefu..io cu munca mea:))))..o sa lucrez mai mult ca sigur...totusi cred k pe la sf lu aprilie o tai akas cu mobra so inscriu la noi uite nr meu 07511288996..numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 pentru gasca londoneza sa fie un CRACIUN FERICIT si un LA MULTI ANI..SARBATORI FERICITE...sa ne revedem cu bine la multi ani si sa ne revedem sanatosi! mih, adi, todea si cei care ramaneti acolo de sarbatori: eu am grija sa lichidez carnatii, sarmalele, vinul si ce-o mai fi, voi aveti grija sa lichidati "credit crunch"-ul pana vin eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 la multi ani si sa ne revedem sanatosi! mih, adi, todea si cei care ramaneti acolo de sarbatori: eu am grija sa lichidez carnatii, sarmalele, vinul si ce-o mai fi, voi aveti grija sa lichidati "credit crunch"-ul pana vin eu! eu il lichidez prin munca el ma lichideaza fizic ne intelegem de minune sa ai sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!la multi ani!! sa te vad in 2009 extenuat de munca bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 ce-i ala credit crunch ma? m-a innebunit termenu asta in ultima vreme! PS: Sarbatori Fericite!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drei Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Mai baeti as vrea sa va ghidez la http://londonbikers.com Este cel mai mare forum in Londra pentru comunitate de motociclisti, fac tot timpul rideouts si chesti, oferte de cumparari, servici etc etc, eu am afcut recent un Dyno run la a mea pe gratis la Ralf in Mile End pe Comerical Road. http://londonbikers.com/forums/Topic463711-35-1.aspx Serios intrai pe LB si faceti conturi. Eu ma aflu in Estul Londrei deci stiu niste drumuri superbe in Essex in sus spre Epping, Ognar, Dumow, Finchingfield... o strada superba mai ales de tras mai tare este A414, nu foarte ontortocheata dar merge bine, este buna si poti da destul de repede. Pt mine la Ace este cam pain in ass, trebuie sa o dau pe A406 si nu imi palce strada asta deloc dar merge de o intalnire. Stiu ca vremea a fost destul de nasoala anul trecut in UK si nici eu nu prea m-am omorat sa merg cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Mai baeti as vrea sa va ghidez la http://londonbikers.comEste cel mai mare forum in Londra pentru comunitate de motociclisti, fac tot timpul rideouts si chesti, oferte de cumparari, servici etc etc, eu am afcut recent un Dyno run la a mea pe gratis la Ralf in Mile End pe Comerical Road. http://londonbikers.com/forums/Topic463711-35-1.aspx Serios intrai pe LB si faceti conturi. Eu ma aflu in Estul Londrei deci stiu niste drumuri superbe in Essex in sus spre Epping, Ognar, Dumow, Finchingfield... o strada superba mai ales de tras mai tare este A414, nu foarte ontortocheata dar merge bine, este buna si poti da destul de repede. Pt mine la Ace este cam pain in ass, trebuie sa o dau pe A406 si nu imi palce strada asta deloc dar merge de o intalnire. Stiu ca vremea a fost destul de nasoala anul trecut in UK si nici eu nu prea m-am omorat sa merg cu motorul. iti zic eu ca nu tar parea rau sa iesi la o plimbare de duminik cu baeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) salve .. eu m-am mutat recent in sud estu londrei eltham .. cum e cu intalnirile p-acilea .. grupt pe fb ceva de genu ??? am tot cascat ochii pe londonbikers da nah nu prea poti sa faci acolo topic in romana .. sau asa socotesc eu Editat Februarie 4, 2013 de Sniky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupurad Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 salve .. eu m-am mutat recent in sud estu londrei eltham .. cum e cu intalnirile p-acilea .. grupt pe fb ceva de genu ??? am tot cascat ochii pe londonbikers da nah nu prea poti sa faci acolo topic in romana .. sau asa socotesc eu Sincer nici nu am vazut motociclisti romani, pana acum am socializat doar cu englezii, nu stiu daca exista o "comunitate moto" a romanilor din Londra , dar daca vrei sa iesi la o bere si sa admiri ceva frumos Ace Cafe organizeaza aproape zilnic cate un eveniment, ba east european bike day, ba italian bike day si tot asa.... in rest intrunirile sunt postate pe net. Daca descoperi vreun bar de motociclisti romani, te rog sa ma anunti si pe mine, ca mi-ar place si mie sa ciocnesc un pahar de suc si sa povestesc de motorete in romana... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate