Sari la conținut

Lupurad

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lupurad

  1. In mare parte ai dreptate, dar din nefericire, in momentul in care faci cunostinta cu o persoana sau un grup de persoane, si le raspunzi la intrebarea de unde esti, au un atac de panica, se cauta de portofele si se constipa... le trebuie 10 minute sa inceapa sa se relaxeze, si sa zambeasca... eu sunt inginer constructor de meserie si lucrez ca Site Manager, si am avut parte de tot felul de surprize, salahori care sa ma desconsidere ca sunt roman, intrebari de genul de ce nu sunt negru ca aia de la televizor, sau daca sunt impresionat de case si asfalt, si daca sunt TRAVELER (adica TIGAN nu calator) , ei in fiecare an inventeaza fobii noi. Eu am invatat sa-i ignor... in UK scotienii sunt wankers, irlandezii sunt Paddys (alta forma de a spune tigani), Welsh sunt sheep fuckers, in Anglia - cei de mai sus de jumate sunt Northern monkeys, partea de sud sunt Southern pansies, Francezii sunt Cowards, germanii sunt Nazzi, polonii ... bla bla bla si noi cu bulgarii suntem tigani.... Asta este felul lor, sa desconsidere tot ce e putin diferit ..... Oamenii cu putina cultura generala si creier in cap, nu sunt asa dar marea majoritate sunt ignoranti...
  2. Lupurad

    Londra

    Are careva chef de o bârfa in ACE Caffe pe weekend?
  3. Cel mai uscat asfalt in UK este sub poduri si in parcări ... Ploua tot timpul, dar dacă ai ceva echipament e ok...
  4. Cred ca ești mai câștigat sa-l vinzi acasă si sa-ți cumperi altul in Anglia, sunt ieftine si chestia cu asigurarea e ca, dacă doamne fere se întâmpla întâmplarea , si dai peste ceva sau se strica junghiul pe autostrada, se lasă cu lacrimi dacă nu ești asigurat. » Post actualizat in 20 Mar 2015 23:43 Apropo eu am fost luat pe capota de un amețit cu un Ford, si au rezolvat-o aia de la asigurări, cu minim efort din partea mea, nici nu vreau sa ma gândesc cum ar fi fost sa fi avut o asigurare fantoma de prin România ...
  5. Dupa ce o sa pleci intr-o tara straina, si o sa fii considerat un jeg de tigan roman, o sa-ti doresti sa poti ciocni o bere cu un roman sau doi si sa recapeti putin din patriotismul ala de care spui tu ca duci lipsa, Am fost odata intrebat daca sunt rus pentru ca sunt saten cu ochi albastri si cand am raspuns ca sunt roman, omul a spus "even worse" . Exista o vorba "Ai grija de ce-ti doresti, ca e posibil sa ti se intample"
  6. Lupurad

    Londra

    Pentru a putea circula ai nevoie de 3 chestii mari si late 1. MOT (de obicei proprietrul are Mot-ul facut cand o cumperi , asta e un soi de inspectie tehnica) 2.Rotax( la fel ca mot-ul in general proprietarul o are platita deja, asta fiind taxa de drum) 3. Asigurare (asta din nefericire e personala si trebuie sa o faci tu.) in rest soare si voie buna In cazul in care inca nu ai cumparat nimic, sa cauti pe http://www.motorcyclenews.com/ , au preturi rezonabile si le mai si verifica daca nu sunt furate.
  7. Sincer nici nu am vazut motociclisti romani, pana acum am socializat doar cu englezii, nu stiu daca exista o "comunitate moto" a romanilor din Londra , dar daca vrei sa iesi la o bere si sa admiri ceva frumos Ace Cafe organizeaza aproape zilnic cate un eveniment, ba east european bike day, ba italian bike day si tot asa.... in rest intrunirile sunt postate pe net. Daca descoperi vreun bar de motociclisti romani, te rog sa ma anunti si pe mine, ca mi-ar place si mie sa ciocnesc un pahar de suc si sa povestesc de motorete in romana... )
  8. Cu adevarat socant... Dumnezeu sa te aiba in paza Tazule R.I.P.
×
×
  • Creează nouă...