todea Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 salutare. pe cand o noua adunare a romanilor la ace???noi suntem 2:D eventual id de mess nr de tel ceva nush imp e sa fim cat mai multi.bafta si bag si eo cateva poze din 2008 brighton:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) salut cand e? misto, ar fi si mai misto sa stim si noi care suntem pe aici... sa ne mai salutam. Eu nu ma mai duc la ACE... ce naiba fac acolo, nu stiu pe nimei, ma ia 45 de minute sa ajung deci cam 2 ore dus intors, stau ma uit la motoare, las pe alti sa se uite la a mea... si ma intorc acasa... Ar fi bine sa facem si noi un rideout daca suntem cativa pe aici. Asa ca poate face careva un post sau ia niste conatcte... formam si noi un club moto al Romanilor Motociclisti din Londra si din jurul Londrei... PAI DACA NU DAI NICIUN SEMN DOM'NE... asa ca gurrrra. Editat Octombrie 4, 2008 de Saphira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 haidati fratilor cat mai am si eu asig si mot.uite id de mes todea_bisnitaru si vb mai multe ne organizam cumva si undeva.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 haidati fratilor cat mai am si eu asig si mot.uite id de mes todea_bisnitaru si vb mai multe ne organizam cumva si undeva.numai bine Salut Daca cineva vrea si are buna vointa noi putem organiza o intilnire Lunara In ultima Dumineca din luna calendaristica ne putem intilni la Ace cafe si pote asa facem ceva gasca . Text me on 07917221737 or e-mail me on s.jenson@btinternet .com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Salut Daca cineva vrea si are buna vointa noi putem organiza o intilnire Lunara In ultima Dumineca din luna calendaristica ne putem intilni la Ace cafe si pote asa facem ceva gasca . Text me on 07917221737 or e-mail me on s.jenson@btinternet .com salutare! noi ne revedem mereu in fiecare vineri dupa ora 19 aproximativ..sau uneori duminica chiar am fost plecati vara asta cu moto acasa in scumpa patrie ..cativa dintre noi maine poate ne cunoastem mai bine la ace cafe ,daca dai pe acolo toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 salutare! noi ne revedem mereu in fiecare vineri dupa ora 19 aproximativ..sau uneori duminica chiar am fost plecati vara asta cu moto acasa in scumpa patrie ..cativa dintre noi maine poate ne cunoastem mai bine la ace cafe ,daca dai pe acolo toate cele bune Salut Nu pot veni Vinerea caci lucrez in cursul saptamani este convenabil pentru mine Dumineca sau dar daca vreti ne putem organiza o intilnire pentru NEC Bike Show in Noiembrie Eu locuiesc in London dar vin cu Motoru din Brighton si pentru mine este cam ceva bataie de derum caci trebuie sa ma trezesc de dimineata la 5am si sa fiu in Brighton pe la 8am si de acolo la Ace cafe pentru Breakfast. Am fost si eu vara asta in Romania cu Motoru mam dus la Constanta de unde origenaly provin Drum lung pentru o vacanta scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 SalutNu pot veni Vinerea caci lucrez in cursul saptamani este convenabil pentru mine Dumineca sau dar daca vreti ne putem organiza o intilnire pentru NEC Bike Show in Noiembrie Eu locuiesc in London dar vin cu Motoru din Brighton si pentru mine este cam ceva bataie de derum caci trebuie sa ma trezesc de dimineata la 5am si sa fiu in Brighton pe la 8am si de acolo la Ace cafe pentru Breakfast. Am fost si eu vara asta in Romania cu Motoru mam dus la Constanta de unde origenaly provin Drum lung pentru o vacanta scurta. sal maine la 9am suntem la ace cafe ,daca vi pana-n 9 ne gasesti si pe noi ,pe urma mergem la o plimbare sa mancam crabi o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 salmaine la 9am suntem la ace cafe ,daca vi pana-n 9 ne gasesti si pe noi ,pe urma mergem la o plimbare sa mancam crabi o zi buna. Ok am sa fac tot posibilu sa vin Salut Baiet Imi pare rau ca nu mam tinut dupa voi dar nu aveam de gind sami pierd Licenta de conducere, Poate data viitoare mergem la plimbare si nu intrecere, Any way mia parut bine de cunostinta intradevar sinteti baieti valabili , Tinem legatura Regards Sorin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Daca o sa va mai intalniti pe acolo poate o sa apar si eu, chit ca nemotorizat O sa fiu in Colchester incepand de pe 20 oct. dar sper sa pot trage o fuga pana la Londra la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 salutare.sunt si eu curios practica careva trackdays momentan nu am mot si nici asig dar ma pot risca pana la brands hatch.daca e careva 07511288996 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 salutare.sunt si eu curios practica careva trackdays momentan nu am mot si nici asig dar ma pot risca pana la brands hatch.daca e careva 07511288996 Momentan nu stiu nici unu dar de ce nu te asicuri?stii ca este riscant! Baieti si fete Daca cineva este interesant sa mearga la NEC BIKE SHOW Pot sa iau 4 persoane la mine in caruta si ne scoatem la socoteala cu benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 salutare.sunt si eu curios practica careva trackdays momentan nu am mot si nici asig dar ma pot risca pana la brands hatch.daca e careva 07511288996 Momentan nu stiu nici unu dar de ce nu te asicuri?stii ca este riscant! Baieti si fete Daca cineva este interesant sa mearga la NEC BIKE SHOW Pot sa iau 4 persoane la mine in caruta si ne scoatem la socoteala cu benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Baieti si fete Daca cineva este interesant sa mearga la NEC BIKE SHOW Pot sa iau 4 persoane la mine in caruta si ne scoatem la socoteala cu benzina. Editat Octombrie 14, 2008 de s.ward-dediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 mas asigura frate dar la ce scoruri dau astia pt 1000cc am sal bag pe ro si ma rezolv cu 100 de lire pe tot anu.cand e nec show si unde??bafta ..apropo mai merge careva vineri sau wekendu asta la ace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 mas asigura frate dar la ce scoruri dau astia pt 1000cc am sal bag pe ro si ma rezolv cu 100 de lire pe tot anu.cand e nec show si unde??bafta ..apropo mai merge careva vineri sau wekendu asta la ace? in fiecare vineri suntem la ace cafe dupa ora 19 ,duminica asta eu cel putin nu cred ca ajung in legatura cu asigurarea eu ti-as sugera sa nu te joci caci nu e de glumit,am doi prieteni carora li s-au furat moto, fiind cu nr de ro au ramas pagubiti toate cele bune si ne vedem maine la ace cafe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Baieti si feteDaca cineva este interesant sa mearga la NEC BIKE SHOW Pot sa iau 4 persoane la mine in caruta si ne scoatem la socoteala cu benzina. ce este acela nec bike show, unde si cand este? sunt interesata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 duminica dimineata se iese la incalzit cauciucurile ,daca sunteti careva interesat.. ne intalnim maine si discutam la ace cafe dupa ora 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ce este acela nec bike show, unde si cand este? sunt interesata. National Exhibition Center in B'ham. next Month. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 cred ca am sa fac cumva sa ajung si eu maine pana la ace desi lucrez de noaptea dade gasesc un inlocuitor cateva ore.sper sa ne vedem cu ce motoare o sa fiti sa stiu sa va recunosc:Dbafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 cred ca am sa fac cumva sa ajung si eu maine pana la ace desi lucrez de noaptea dade gasesc un inlocuitor cateva ore.sper sa ne vedem cu ce motoare o sa fiti sa stiu sa va recunosc:Dbafta eu voi fi cu banditul (gs600 F915LUT) ca animalul e la hibernare ...fz6,zzr14,aprilia tuono,rsv mile, acestia sunt sigur ca apar la ace cafe . suntem mult mai multi doar ca depinde de prioritatile fiecaruia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 duminica dimineata se iese la incalzit cauciucurile ,daca sunteti careva interesat..ne intalnim maine si discutam la ace cafe dupa ora 19 iti dau eu niste lemne daca vrei sa incalzesti ceva! ...sau o tuica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 baeti chiar imi pare rau nam avut nici o sansa sa ma prezint fmm de munca!!!mi sa zis maine seara sau duminik....mai e careva pe acolo sambata seara sau duminik??daca nuh sperrrr sa ajung si eu cumva intro vineri bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 baeti chiar imi pare rau nam avut nici o sansa sa ma prezint fmm de munca!!!mi sa zis maine seara sau duminik....mai e careva pe acolo sambata seara sau duminik??daca nuh sperrrr sa ajung si eu cumva intro vineri bafta la 7am duminica sa fi la ace cafe daca vrei si poti...valabil doar ptr motociclisti mai putin padurarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 unde se pleaca? ca nas putea lipsi fff mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufarinu Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Fratilor?! unde dau si eu de Ace ca nu sunt de mult in londra. Ma bucur ca sunt si aici ceva motociclisti romani. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate