robychopper Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 va salut pe toti si va pun niste poze de azi 27 decembrie de la plaja din barcelona....erau o gramada de surfisti....si valuri o gramada:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2004 Autor Share Postat Decembrie 27, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2004 Autor Share Postat Decembrie 27, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 bicla cu cadrul rigid ...mă da tu chiar eşti nebun după tipul ăsta de cadru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2004 Autor Share Postat Decembrie 27, 2004 dati clic pe ultimele doua poze de doua ori si vedeti citeva capete ale surfistilor prin apa:)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2004 Autor Share Postat Decembrie 27, 2004 bicla cu cadrul rigid ...mă da tu chiar eşti nebun după tipul ăsta de cadru.. ma nui bibicla normala este -----bicicleta chopper----- da tu nu ai vazuto pina acum stai asa cati pun linkul de la un vechi topic sa vezi cum arata inainte /index.php?showtopic=9990 este facuta complet de mine.....vezi detaliile in linkul de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 ma da tu nu aio vazuto pina acum stai asa cati pun linkul de la un vechi topic sa vezi cum arata inainte /index.php?showtopic=9990 este facuta complet de mine.....vezi detaliile in linkul de mai sus ba da Roby o văzusem, m-am uitat la acel moment şi pe site-urile americane care promovează acest gen de biclă mi-aş lua şi eu una da nu la 500 de euro...poate pe la 100, maxim 150.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2004 Autor Share Postat Decembrie 27, 2004 pai preturile sunt mult mai mari de 500 euro sunt unele care ajung si la 2000 de euro......eu de dat bani no sa dau nici o data pe ceva ce nu e facut de mine....nici motorul chopper sa fie numi place sal cumpar si sa nui fac nimic...mai bine zis il fac eu de la inceput la sfirsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2004 Autor Share Postat Decembrie 27, 2004 pai 100 de euro ma ajuns pe mine cauciucul din spate si frina tambur din fata:)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Daca ai cum sa-i pui si motor...ca eu m-am cam lenevit...si la servici ma duc cu motoru',desi e la 400m de casa !Cu vremea asta asa frumoasa,am dat si eu o tura astazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 Daca ai cum sa-i pui si motor...ca eu m-am cam lenevit...si la servici ma duc cu motoru',desi e la 400m de casa !Cu vremea asta asa frumoasa,am dat si eu o tura astazi... pai nu am sai pun motor sigur....pt ca asta este idea este o bicicleta chopper este unica in spania si lumea pe strada nu pot sati spun cum reactioneaza...waw ooo ce bicicleta lunga arata ca harley...zice lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Frumusica bicicleta ta ....DAR si cum e cu datul la pedale...? comparativ cu una "normala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 Frumusica bicicleta ta ....DAR si cum e cu datul la pedale...? comparativ cu una "normala" pai are 7 viteze in butucul din spate si gindestete ca eu o folosesc asa din cnd in cind numai pt recreatie......nu merg cu ia toata ziua buna ziua.....si te asigur ca pozitia de pedalare este foarte comoda ai inpresia ca stai intrun fotoliu si pedalezi..... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 30, 2004 Autor Share Postat Decembrie 30, 2004 am puso la vinzare.....sper sa am bafta sa o vind sunt destui care au vrut sa o cumpere si in vremea aia nu am vrut so vind..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate