AnDreas01 Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 Rolly taty dute si culcate ...k iti e somnik Deh' ma timpu asta de la net..pana tarziu noaptea...De unde atatia banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 ms frate ...sunt incepator ..asta e ...dar nu pot zice asta nici q moto ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 asa devreme ma?ca pensionarii te culci Stii ca te trimit in fiecare seara la culcare vezi ma sa nu te vedem si pe tine ca asta " Cazul cetateanului sinucis ca sa nu fie omorat de vecin" sa nu fii omorat de forumisti ma ca prea cauti anturaj .. Hai mergi in treaba ta care"I smenu p aici baietzi? Futem muste, tu? PS.vezi ca sunt stramte la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 hai ca m-am plicit ...numai labe....p aici ...nu pt totzi decat pt cei care se simt ...plm am plecat ....ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 hai ca m-am plicit ...numai labe....p aici ...nu pt totzi decat pt cei care se simt ...plm am plecat ....ciao Haidipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 Stii ca te trimit in fiecare seara la culcare vezi ma sa nu te vedem si pe tine ca asta " Cazul cetateanului sinucis ca sa nu fie omorat de vecin" sa nu fii omorat de forumisti ma ca prea cauti anturaj .. Hai mergi in treaba ta. Copilu i a Berica si dute la Meci...Pe tvr1 tu stii pensionarule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 haidi ...park ai fi buniqmeo pacat k ala sa dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 waaau ma omoara Forumistii...Wauu ce mafie mai e si asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Copilu i a Berica si dute la Meci...Pe tvr1 tu stii pensionarule Am cablu beiii nu ca tine doar Tvr1 , tvr2 si bulgarii --- Mesaj completat în 12 Sep 2007 00:29 ------------- haidi ...park ai fi buniqmeo pacat k ala sa dus cie sa faciem daca asa se vuorbeste la capitala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 hai ca m-am plicit ...numai labe....p aici ...nu pt totzi decat pt cei care se simt ...plm am plecat ....ciao noi sa fim sanatosi fratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 aaaa...tziai bagat cablu ...unde ???in fund ???sau ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 waaau ma omoara Forumistii...Wauu ce mafie mai e si asta ... sicilia ) snt toti contra ta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Costy ? , am si io o intrebare.. Ai schimba cbr-ul ? Si daca l-ai schimba , cu ce? (la 125-uri ma refer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 aaaa...tziai bagat cablu ...unde ???in fund ???sau ??? Mi se pare mie sau vad o oarecare ura contra mea?? Stai linistit ca s-ar putea sa o primesti inzecita inapoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 costy ....skz ...ma trezi q fatza la cearceaf si multa bere ...strica ...dar totushi ...cand mergem la una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Costy ? , am si io o intrebare.. Ai schimba cbr-ul ? Si daca l-ai schimba , cu ce? (la 125-uri ma refer ) Nu l-am schimbat dar cred ca il schimb cu mito sau yzf-r125. --- Mesaj completat în 12 Sep 2007 00:32 ------------- costy ....skz ...ma trezi q fatza la cearceaf si multa bere ...strica ...dar totushi ...cand mergem la una Asa parca mai vii d`acasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Nu l-am schimbat dar cred ca il schimb cu mito sau yzf-r125. <small>--- Mesaj completat în 12 Sep 2007 00:32 -------------</small><br/> Asa parca mai vii d`acasa ) Ce e aia ? yamaha ? yzf-r125 ... Nu gasesc pe google... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 AnDreas01 maine mergem la ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Ce e aia ? yamaha ? yzf-r125 ... Nu gasesc pe google... cauta doar yzf-r125 daca te chinui o sa gaseti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 Am cablu beiii nu ca tine doar Tvr1 , tvr2 si bulgarii Asta e nu toata lumea isi permite....Cbr-uri,cablu,berii...plm... --- Mesaj completat în 12 Sep 2007 00:38 ------------- AnDreas01 maine mergem la ?? Da fratie ...incerc si eu cu a ta pe o roata ??!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Da fratie ...incerc si eu cu a ta pe o roata ??!!!! .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 cauta doar yzf-r125 daca te chinui o sa gaseti. lux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Ce e aia ? yamaha ? yzf-r125 ... Nu gasesc pe google... bai cu google-ul...vezi ca este un topic la "tineri si nelinistiti" cu yzf r125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 bai cu google-ul...vezi ca este un topic la "tineri si nelinistiti" cu yzf r125 waauu cultule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 waauu cultule.... pai da....vezi ca nu mi-ai dat commenturi pe haifaiv bulangiule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate