1ntruder Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Mi s-a rupt acu 2 seri cablul de ambreiaj de la Cagiva canyon 500 din 2000. Stie cineva de unde pot cumpara unul? Eu unu ma gandeam ca se si poate repara. M-am uitat si e rupt exact de la bila aia din capat. Ce nu stiu eu, e cum o scot din lacasul ala al ei de intra pe maneta. Daca reusesc sa o scot, dau jos firele rupte, tai capatu cablului ca a inflorit putin si il lipesc cu fludor. Am inteles de la un coleg de serviciu ca el asa merge de ani de zile cu un chooper si nu s-a mai rupt. O exista vreo alta solutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 problema asta m-ar interesa si pe mine, deoarece sta sa mi se rupa cablul de ambreiaj, la aprilia in ce consta mai exact lipitul cu fludor? cine imi poate face asa ceva?:-? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_89 Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 cureti foarte bine cablul......dai cu pasta decapanta....iei o bucata de lemn faci o gaura cu un spiral nici prea mare nici prea mik......si nici foarte adanca ti cablul pe mijoloc si incepi sa topesti cositor in acea gaura dupaia il lasi sa se raceasca si gata cablu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1ntruder Postat Septembrie 17, 2007 Autor Share Postat Septembrie 17, 2007 (editat) Bun dar in loc de lemnul ala nu pot sa folosesc piesa aia care o are el? Eu defapt vreau sa scot bucata de cablu care a ramas in ea impreuna cu capatu lui. Dupa care sa lipesc cu cositor cablul din nou de capatul lui si sa-l bag la loc in piesa. Deci intrebarea e, se poate scoate bucata de cablu rupt impreuna cu capatul cablului din "fagasul' ala al lor de metal ? Editat Septembrie 17, 2007 de 1ntruder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Piesa se numeste : niplu . Si exista si cu surub , care tine la fel de bine ca cel lipit . Aceste nipluri se gasesc in truse de reparatie impreuna cu cablurile de ambreiaj si acceleratie . Aceste truse se gasesc la diferite magazine moto . Aceste magazine se gasesc in orasele patriei noastre neo-comuniste democratice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate