Sari la conținut

INCERCATI-VA MOTOARELE

Postări Recomandate

moshu a vrut sa faca referire la intrecerile strict intre puterile motoarelor....sa nu mai exista dubii intre cei care se cearta care o are mai mare si tare...ca poate unu scapa ambreiajul mai rpd la plecare, unu e mai lat si ia mai mult vand in fata...poate unu nu are talent de dat in ea si si-a luat-o ptr fitzo-bikeism :P, sint multi factori care pot face o motoreta puternica sa para una relativ slaba :blink: B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Matrix. am sa ma documentez. Eu nu am auzit de asa ceva, mai ales ca in talon trebuie scrisa puterea motorului, iar Dyno-ul pe care il are UMI arata puterea la roata. T-rex, cu siguranta liniutele nu vor muri. Insa discutile despre care e mai tare, se pot solutiona pe loc.

Link spre comentariu

Matrix. am sa ma documentez. Eu nu am auzit de asa ceva, mai ales ca in talon trebuie scrisa puterea motorului, iar Dyno-ul pe care il are UMI arata puterea la roata. T-rex, cu siguranta liniutele nu vor muri. Insa discutile despre care e mai tare, se pot solutiona pe loc.

Da, nu m-am gandit, dar eu totusi caut o modalitate sa le arat ca sunt batuti in cap, dar nu jtu cum... tot cu spaga trebuie rezolvat

Link spre comentariu

Da, nu m-am gandit, dar eu totusi caut o modalitate sa le arat ca sunt batuti in cap, dar nu jtu cum... tot cu spaga trebuie rezolvat

Da tu cat ai in talon ? Ai mai mult in talon si mai putin pe motor ? :blink:

Link spre comentariu