Achile Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Hi-hi! Am fo la restante si am zis sa nu ma intorc pe acelas drum. Intre exam-uri am avut timp sa-mi descopar camera foto(abia am luat-o) pe strazile brasovului. Sper sa va placa pozele Drumul pe rucar-bran e ok...(daca ai enduro). Intre Brasov si Fundata e bun, Brasov-rasnov(pe poiana e vis umed...cu exceptia catorva curbe care au nisip si pietris), Mateiasul e super. Cam astea is zonele ok, restul is dupa bombardament. -cica traim in romania. Nu se vede, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 bravo copilu`, examenele le-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Ce-as fi bagat si eu o tura pe rucar-bran! Si un gratarel la Pestera Dambovicioarei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate