Buster Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Nu am auzit de unguri manelisti, insa nu am vazut nici unul sa treaca(in vizita/plimbare) la est de lacul Rosu- chaile Bicazului. Toti se opresc acolo de zici ca se termina harta. In fine. Nu e rostul aici pentru asemenea discutii. Laudabila initiativa lor, cu atat mai mult cu cat a fost vorba de niste copii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Nu inteleg de unde ati scos asta cu casa de copii de etnie maghiara.Ceea ce am auzit este ....ca in Deva este o casa de copii cu peste 200 de copii de toate etniile si toate religiile si ca sunt sprijiniti de biserica catolica din Deva , sunt incurajati sa mearga la biserica de care apartin ...sunt sprijiniti in scoli si chiar in facultati. Am auzit si faza ca un calugar care strange fonduri pentru aceasta casa de copii a ajuns pana la festivalul de la Sziget de unde a primit promisiunea ca foarte multi bikeri vor veni sa doneze bani si bunuri. Este de apreciat fapta bikerilor din Ungaria... Eu spuneam ca si chiar daca ar fi fost o casa de copii numai cu copii de etnie maghiara tot era un gest laudabil ..... si oricum ar fi ....tot e laudabil ce au facut Astept ziua in care o sa faca romanii o chestie de genul acesta ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 (editat) per ansamblu este laudabila initiativa lor nu spun nu dar in acelasi timp parca nu asta era scopul iesirii lor .. si da , daca s-ar organiza o donatie la unguri as veni cu cea mai mare placere ps : nu am chef sa intru in polemici pe tema asta .. so i`m out Editat Septembrie 24, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Eu spuneam ca si chiar daca ar fi fost o casa de copii numai cu copii de etnie maghiara tot era un gest laudabil ..... si oricum ar fi ....tot e laudabil ce au facut Astept ziua in care o sa faca romanii o chestie de genul acesta ..... Hm,ti-ai propus sa traiesti mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loory Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 I-am intalnit pe ungurii in OMV din Dej, unde ii asteptau clujeni pentru ai conduce spre cj, un lucru foarte frumos din parte lor, daca mai puteau astepta o ora am fi mers cu ei pana in deva, da nu sa putut intarzia atat. As vrea sa vad la noi o chestie de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate