demostene Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Pentru toti cei care doresc sa le vina acasa revista am introdus un serviciu nou. Abonamente prin SMS Trimite cuvantul UM prin SMS la numarul 7409 si esti abonat pe 6 luni. Pretul unui abonament pe 6 luni este de 9 euro/12 USD + TVA. Numerele sunt valabile in retelele Orange si Vodafone. Costul SMS-ului de raspuns este de 0,07 USD + TVA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Pentru toti cei care doresc sa le vina acasa revista am introdus un serviciu nou. Abonamente prin SMS Trimite cuvantul UM prin SMS la numarul 7409 si esti abonat pe 6 luni. Pretul unui abonament pe 6 luni este de 9 euro/12 USD + TVA. Numerele sunt valabile in retelele Orange si Vodafone. Costul SMS-ului de raspuns este de 0,07 USD + TVA. ok,dar nu trebuie sa trimitem si datele noastre?adresa...etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 25, 2007 Autor Share Postat Septembrie 25, 2007 La numarul de pe care s-a trimis SMS-ul va suna cineva sa confirme si sa preia adresa de livrare, dupa ce ajunge comanda in sistem. Cu alte cuvinte, veti fi sunati ok,dar nu trebuie sa trimitem si datele noastre?adresa...etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Buna metoda ... dar destul de primitiva ! Eu as vrea sa ma pot abona pe net , si sa platesc cu cardul ! Asa am vazut prin tarile dezvoltate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 La numarul de pe care s-a trimis SMS-ul va suna cineva sa confirme si sa preia adresa de livrare, dupa ce ajunge comanda in sistem. Cu alte cuvinte, veti fi sunati Cam cat dureaza pana vom fi sunati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 f tare faza. cu cardul nu prea ma risc, dar faza cu sms e chiar ingenioasa. cei 9E o sa vina pe factura tel.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Normal o sa vina pe factura ... Sau dc ai prepay o sa-ti scada contul cu 9 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Interesant. E mult mai simplu si mai confortabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Pentru toti cei care doresc sa le vina acasa revista am introdus un serviciu nou. Abonamente prin SMS Cea mai buna inventie care ati putut sa o faceti!!! Sunte-ti cei mai tari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Am dat sms ul acum mult timp in urma,am fost contactat si mi s-a zis ca in martie trebuie sa vina si prima revista...E deja aprilie si nici urma de vreo revista!! Am dat sms ul acum mult timp in urma,am fost contactat si mi s-a zis ca in martie trebuie sa vina si prima revista...E deja aprilie si nici urma de vreo revista!! Nici un raspuns?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jex Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Am trimis SMS in martie, am sunat de 2 ori, mi-au promis faptul ca voi fi contactat telefonic....nimic pana la data de 18.08. Am scris si um mail...tot nici, un raspuns. A fost prima si ultima data cand ma abonez la aceasta revista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) La abonamente is foarte neseriosi! 1.Din 6 reviste mi-au venit 4. 2.si eu am asteptat o luna sa ma contacteze. 3.e mai scump prin sms decat sa le cumperi de la magazin. Cei drept e foarte bine detaliata si aranjata,insa nu se merita sa faceti abonament ca va prostiti,cumparati-o de la magazin;) @Pentru cei care nu ati fost sunati. Sunati la numarul acela si amenitati ca le faceti reclamatie la opc.(Daca nu ati avut ce face si v-ati bagat in asta...) Nu o spun cu rautate dar incerc sa va ajut sa nu va prostiti!O spun din proprie experienta. Editat Februarie 22, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate