PiciuS Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 am si eu o problema la honda cbr 125 din 2005 si as dori sa ma lamuriti daca stie cineva care e problema.Ieri am scos limitatorul la motor,era ceva la carburator,iar acuma se opreste motorul in timpul mersului....nu stiu de ce....stie cineva care e problema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 am si eu o problema la honda cbr 125 din 2005 si as dori sa ma lamuriti daca stie cineva care e problema.Ieri am scos limitatorul la motor,era ceva la carburator,iar acuma se opreste motorul in timpul mersului....nu stiu de ce....stie cineva care e problema ? Salut mai intai...ca sa fim mai meticulosi nitel, incearca sa mai dai cateva detalii despre de unde anume mai exact din carburator ai scos ce ai scos, cum arata piesa... e posibil, din ce cred, sa fie o problema de refacere a amestecului din reglajul de aer.. Ma gandesc ca este amestecul prea bogat acum, si duce lipsa maare de aer. Acum, asteptam detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 Salut mai intai...ca sa fim mai meticulosi nitel, incearca sa mai dai cateva detalii despre de unde anume mai exact din carburator ai scos ce ai scos, cum arata piesa... e posibil, din ce cred, sa fie o problema de refacere a amestecului din reglajul de aer.. Ma gandesc ca este amestecul prea bogat acum, si duce lipsa maare de aer. Acum, asteptam detalii Topic Inchis , am rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 si nu ne minunezi si pe noi cu raspunsul,ce avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 il tine pt el ca nu cumva sa stie si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate