cria_p Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 * Astea au iesit cat-de-cat bine, restul ...muaah! ori era lumina prea multa, ori prea putina. Excursia a fost insa foarte placuta, iar prietenii bulgari bucurosi de oaspeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Noi am purces la drum duminica pe 23.09. O zi superba de toamna pe meleaguri dunarene. Peisaje faine si trafic aproape inexistent. In concluzie:O MINUNE DE EXCURSIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 (editat) Inca o drumetie reusita dupa parerea mea. Am avut parte cam de toate : distractie, o companie agreabila, gazde primitoare, am aflat ca dormitul la cort are si el limitele lui ( brrrr, ce frig am facut ) , plimbareala la Veliko Tarnovo ....poate cineva talentat la povesti poate face continuarea . Primul party moto la care am participat si care m-a surprins la modul cel mai placut: - locatia a fost o zona innundata de verdeata , pe malul Dunarii; - motociclistii bulgari care au iesit in evidenta nu prin bournout-urile facute sau cat de tare se aud tobele lor, ci prin felul lor de a se simti bine si de ai face si pe ceilalti ( noi si ceilalti oaspeti ) de a intra in atmosfera de acolo. Oameni linistiti, unii insotiti de familiile lor, copii care se jucau linistiti in oaza de verdeata admirand motoarele sau participand la jocurile organizate. Organizatorii au avut grija de oaspetii care nu au dorit sa ramana peste noapte in ,,camping,, conducandu-i in zona cu pensiuni. Saritori la toate nevoile grupului de romani, cel putin; - de muzica s-a ocupat cam toti cei prezenti. Dupa ce formatia rock isi termina repertoriul pe fiecare seara ( cu participare directa a publicului ) , urma repertoriul motoristilor bulgari ( chitara + grup vocal ) acompaniati si de anumiti motociclisti romani ( nu dam nume , dar au fost super simpatici ) - s-au organizat jocuri, concursuri si o tombola cu castiguri dragute La plecare ne-au imbratisat si ne-au urat mult noroc. Ma bucur nespus ca am nimerit intr-un grup si cu fete motocicliste. Ma bucur ca v-am cunoscut fetelor ! Dintre pozele facute cu telefonul am selectat cateva ( rog sa scuzati calitatea lor ): Editat Septembrie 24, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 mda... cum s-a spus deja... treaba a iesit bine, per total. exceptand momentul "artistic" romanesc in care anumiti motociclisti romani au dat bombe din tobe la 12 noaptea, in campingul unde unii bulgari venisera cu copiii de 3-4 ani. plimbarica la veliko a fost cireasa de pe tort. foarte dragut oraselul ala. si traficul (inexistent) trebuie amintit... mergi super relaxat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMEI Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 10х for the visit, 10x for mamaliga, 10x for the friendship !!! Respect and ... cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Ikarus: "mda... cum s-a spus deja... treaba a iesit bine, per total. exceptand momentul "artistic" romanesc in care anumiti motociclisti romani au dat bombe din tobe la 12 noaptea, in campingul unde unii bulgari venisera cu copiii de 3-4 ani." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johny Bravo Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Hey, fellows, thank you all for visiting, for mamaliga, for Palinka /veeery nice / and for good time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 @ZMEI & Johny Bravo : Thanks for inviting us, the pleasure was all ours to come. Here are the pictures Adi made : PICTURES SVISHTOV IAR PT TOTZI FATALAII CARE NU AU VENIT UITATZI-VA SA VEDETZI CUM A FOST .....POATE DATA VIITOARE VIN MAI MULTZI...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Thank you guys for a great party. Nice people, beautiful place, good music... even the weather was wonderful. See you next year! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Hey, fellows, thank you all for visiting, for mamaliga, for Palinka /veeery nice / and for good time! So when is the next meeting ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hakera Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Hello all fellows , i'm verry happy to meet all. this is small photos for me and Valio hello my drink frend Raducu.DXR http://picasaweb.google.com/v.angelov68/NwQwX http://picasaweb.google.com/vivaldys/Svishtov2123092007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate