DCSAN20 Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 si inca o problema, tot cu franarea. Pe spate eu am tambur si in primul rand ca ramane putin blocat dupa ce franez, dupa care cred ca sunt tocite si chestiile alea din interior care nu stiu cum se chiama. O sa ma bag in roata zilele astea si in caz ca e asa pe astea cum le mai rezolv? Daca zici ca sunt tociti sabotii si ramane blocat tre` sa schimbi ferodourile de pe saboti daca mai merg atunci tre` sa gresezi si sa reglezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 pai... baieti, mersi frumos pentru ajutor, dar PIT ! unde gasesc Polo cu 15eur si Brembo 30eur ??? cu toate ca pana la urma cred ca o sa le dau la incarcat! ... la Polo in germania. vezi parca mai sunt niste baieti pe aici pe forum care fac germania si aduc piese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 bai , da ia-ti dracu noi ca sunt 800 000 lei !!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Chiar asa fratilor luati-va noi ca sunt numai 800.000 ,sincer sa fiu si eu am comandat noi dar stiti din ce motiv, ca sa nu raman fara placute si implicit fara moto pana le torn pe cele uzate ca sa am de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 pai... baieti, mersi frumos pentru ajutor, dar PIT ! unde gasesc Polo cu 15eur si Brembo 30eur ??? cu toate ca pana la urma cred ca o sa le dau la incarcat! suna la 021 4132601, magazinul Yamaha din ghencea si vezi daca sunt pe stoc. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate