Sari la conținut

placutele de frana

Postări Recomandate

si inca o problema, tot cu franarea. Pe spate eu am tambur si in primul rand ca ramane putin blocat dupa ce franez, dupa care cred ca sunt tocite si chestiile alea din interior care nu stiu cum se chiama. O sa ma bag in roata zilele astea si in caz ca e asa pe astea cum le mai rezolv? :wave:

Daca zici ca sunt tociti sabotii si ramane blocat tre` sa schimbi ferodourile de pe saboti daca mai merg atunci tre` sa gresezi si sa reglezi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai... baieti, mersi frumos pentru ajutor, dar PIT ! unde gasesc

Polo cu 15eur si Brembo 30eur ??? cu toate ca pana la urma cred ca o sa le dau la incarcat!

... la Polo in germania. vezi parca mai sunt niste baieti pe aici pe forum care fac germania si aduc piese... :wave:

Link spre comentariu

Chiar asa fratilor luati-va noi ca sunt numai 800.000 ,sincer sa fiu si eu am comandat noi dar stiti din ce motiv, ca sa nu raman fara placute si implicit fara moto pana le torn pe cele uzate ca sa am de schimb.

Link spre comentariu

pai... baieti, mersi frumos pentru ajutor, dar PIT ! unde gasesc

Polo cu 15eur si Brembo 30eur ??? cu toate ca pana la urma cred ca o sa le dau la incarcat!

suna la 021 4132601, magazinul Yamaha din ghencea si vezi daca sunt pe stoc.

cip

Link spre comentariu