Kawa_GPZ Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 stiti pe cineva care are baie de nichel prin cluj? sa le cromez cred ca-i prea scump sau daca stiti vreun spray care sa reziste bine e ok.sau eventual unde as putea sa-mi fac tobesport si spuneti-mi daca ar suna fain la un kawasaki gpz500s mersi drum liber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 in ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Sal. Incearca in incinta de la Carbochim intrarea din lateral catre piriul Nadas nu pe cea principala unde intra si linia de tren !!! exista o firma pe dreapta cum intri unde nicheleaza bari etc... Bafta P.S. Mai ezista si alte firme nicheleaza in Cluj-N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 "exista o firma pe dreapta cum intri unde nicheleaza bari " : imi place cum suna! Pare a fi un adevarat "Mecca al choperistilor", acolo la Cluj!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate