Slice&Dice Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 La neacordare de prioritate trebuiau sa ii ia carnetul conservarului Aveti grija ca sunt multi idioti ,unul cu un seria 5 negru(modelul anterior) a tras volanul spre mine in timp ce frana fara un obstacol in fata si la stop ma intreaba daca m-am speriat, i-as fi degajat oglinda dar erau mai multi in masina,din pacate am uitat numarul masini.Aveti grija baieti ca sunt multi idioti in Romania asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 @BlackBolt au fost intr-un timp niste planuri...si s-a incercat strangerea de nr de inmatriculare si operatiuni de gherila din taste...acum nu s-a mai facut nimic dar...cred ca ar fi o chestie ok sa mai facem un topic cu nr-le masinilor care ne incomodeaza. S-ar putea sa fim surprinsi de cate numere s-ar aduna..., poate o sa treaca de 50% din parcul auto din tara... Indiferent acum ca avea proritate sau nu,fiind cu masina nu te pui cu unul care circula pe doua roti,sansele sunt inegale Daca unul traverseaza(DIN GRESEALA) pe rosu la trecerea de pietoni ar insemna sa fie ultima lui greseala? Care erau numerele de inmatriculare? La neacordare de prioritate trebuiau sa ii ia carnetul conservarului Aveti grija ca sunt multi idioti ,unul cu un seria 5 negru(modelul anterior) a tras volanul spre mine in timp ce frana fara un obstacol in fata si la stop ma intreaba daca m-am speriat, i-as fi degajat oglinda dar erau mai multi in masina,din pacate am uitat numarul masini.Aveti grija baieti ca sunt multi idioti in Romania asta. ...unii numai asa se simt sau sunt "macho", daca au ceva in plus. Altfel sunt 0 sau cu -... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate