Sari la conținut

Slice&Dice

Membru
  • Număr conținut

    151
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Slice&Dice

  1. Eu eram cu CBR-ul portocaliu si era sa ma scoata de pe traseu baiatul dar pana la urma a fost ok. Pacat de ambitii aiurea la o cursa de divertisment, zic eu.
  2. Prima petrecere la care am fost cand eram tanar si nelinistit cu 125 cc...Mai mult ca sigur o sa fiu prezent
  3. STFU...Eu am vrut sa imi cer scuze si tu strici tot. "Eram cu o moticecleta rosu cu gri"!!! e bine asa?
  4. Am trecut si eu pe acolo dupa accident.Am vazut motocicleta urcata deja intr-o masina si m-am gandit ca nu are rost sa opresc sa ma bag aiurea in seama mai ales ca am avut examen la facultate.Daca totusi aveati nevoie de ceva imi cer scuze.Eram cu o MV Agusta 312.
  5. Deja e incredibila cearta...Nu mai aveti nici o treaba cu subiectul.De ce se discuta despre viteza cand Raveboy era oprit si cum ati inceput discutia despre Reverse.Mi se pare penibil ca se discuta niste chestii care nu au nici o legatura una cu alta.Este un topic la care nu trebuie sa va dati lectii unui altuia pentru ca pur si simplu astea se intampla,ce conteaza daca avea 800 la ora inainte de accident si da soferul nu a fost atent, asta e.Bine ca nu sa intamplat mai rau.
  6. In comparatie cu vechiul Mito , modelul SP525 are un plus la frane si unul la handling . Am 30 mii de km pe modelul vechi si inca imi face placere sa ma mai dau atat pe el cat si pe modelul nou . Ca si Reverse , sunt de parere ca ar merge alte cauciucuri mai bune pe el (eu aveam Pilot Race pe a mea )
  7. fetele spun ca reverse o are mai mare oricum ca trotinel reverse
  8. Off topic": Asta este un topic cu pareri despre salon...dar vad ca in tine sa umflat taratza,mare "Urs carpatin" ce esti. On topic:Nu prea pot sa imi exprim parerea deoarece am facut parte din cei care expun motoarele.
  9. noi mergem la bulan...tu mergi la...talent? tu esti de fapt fatalau si nu prea mergi ... visezi la hornetu ala sa-l faci avion iar el va ramane intotdeauna motor de fata...sau de incepator
  10. Ba dar esti incredibil ba reverse...Nu ai aflat ca daca bagi mana in gaz la rs si la cbr(ca are cuplu) o mai pui jos pe varianta la slatina.Mai ales ca conteaza imens fiabilitatea la cat timp o tii.Ce dracu va agitati atata,eu la a mea nu am schimbat absolut nimic la motor,de ambreaj nu m-am atins,numai consumabile si nu am mers doar in weekend,am iesit si din sector si chiar din Bucuresti.
  11. Majoritatea firmelor care fac tobe speciale au obtinut certificate care le fac street-legal...Daca aveti tobe de firma nu aveti motive sa va fie frica pentru ca politistul nu prea are ce sa va faca. http://www.tuv.com/de/en/tuv_approved.htm Singura explicatie care o gasesc pentru comportamentul abuziv al oamenilor din cadrul institutiei care ar trebui sa ne protejeze este ca noi suntem mai speciali.De ce sa ne luam dupa nemti sau americani cand putem sa facem noi cum ne taie capul?.
  12. speculatii ... toba la 2T tot pe partea dreapta e ...
  13. Este strict de curse,de aia este designul naspa... Oricum noul model apare la salonul de la Milano si nu cred ca o sa fie urata,nu are cum.
  14. Ai incercat sa fii spiritual dar nu ti-a reusit...ca de fiecare data Nu-i nimic , in toamna poti sa iei corijenta Reverse
  15. Nu stiu de tine dar mie mi se pare tot fara personalitate si fara sharm dar acum e extraordinar de urata...Mai bine ar scoate dinou 2005 =)) Au schimbat si emblema de pe rezervor,e gen yamaha acuma
  16. Mai degraba un VFR cu oglinzi de gixxer si aerisirile alea de sub faruri tip R1 2007 plus ca mai era o poza in care avea toba tot de suzuki numai nickelata...Photoshop clar dupa parerea mea. In concluzie:E HIDOASA!
  17. Slice&Dice

    Buf!

    Numai in Romania gasesti legi aiurea dar cea mai aiurea chestie este cum se aplica...Fara relatii nu poti sa ai parte de dreptate in tara asta si mi se pare un lucru grav,mai ales ca toti platesc taxe si impozite dar se pare ca visez la o lume utopica
  18. Felicitari mosule de achizitie, in curand sper sa imi iau si eu A-ul ca tot am amanat sa imi iau carnetul...Degeaba iti zic sa ai grija ca banuiesc ca stii asta deja.Asfalt uscat si de 2 ori mai multi km ca pe cbr.
  19. La neacordare de prioritate trebuiau sa ii ia carnetul conservarului Aveti grija ca sunt multi idioti ,unul cu un seria 5 negru(modelul anterior) a tras volanul spre mine in timp ce frana fara un obstacol in fata si la stop ma intreaba daca m-am speriat, i-as fi degajat oglinda dar erau mai multi in masina,din pacate am uitat numarul masini.Aveti grija baieti ca sunt multi idioti in Romania asta.
  20. Foarte aiurea faza,eu deobicei cand o iau spre mare mai bine ma duc pe drumul vechi,e mult mai frumos si este si liber,nu ma trezesc cu masini in spatele,cu tirurile nu am treaba si nici nu ma fura peisajul plus ca pot sa opresc cand vreau.E o alternativa buna si safe daca nu te grabesti sa ajungi. PS:Insanatosire grabnica
  21. Correct, cel mai bine e sa se opreasca.Ai sanse mai mari sa nu il lovesti, trebuie sa reactionezi foarte greu ca sa nu poti sa il ocolesti sau sa ai viteza prea mare.
  22. Un inconstient ce mai,i-am zis eu ca o sa o pateasca Acum ne pertimitem sa radem cand totul sa terminat relativ bine.Problema e ca acum de fiecare data cand il vizitam acasa trebuie sa venim ori cu flori,ori cu un meniu big tasty.
  23. Ai dreptate nu zic nu dar am fost sub indrumarea emotiilor...Nu am mers atat de periculos incat sa risc sa fac accident,daca as fi facut asta se si intampla lucrul asta. Eu ma retrag din discutie ca nu mai are rost sa redeschidem un subiect care a fost deja clarificat.
  24. Gata sefa am inteles!!! Distractie placuta la Seres si ai grija ca ama auzit ca virajul dupa linia dreapta e cam nashpa Doamne fereste sa nu trebuiasca sa iau platforma cu Paulica sa vin dupa voi...Vlabil si pentru Tibi
×
×
  • Creează nouă...