CataH Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Are cineva generic trigger X : http://www.genericeurope.com/__en__/_trigger_x_/index_x.php sau generic trigger SM: http://www.genericeurope.com/__en__/_trigg...m_/index_sm.php pt ca doresc sa imi iau si eu unul si vreau sa aflu niste pareri, cei de la Kawamotors neavand in stoc vreunul dintre cele 2 modele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 (editat) arata f misto insa nu stiu daca ai de unde sa le achizitionezi in romania ... XOR se gaseste insa astea ... sm arata mai bine ... si daca are 5.7 cp cum scrie pe site e chiar tare cred ca merge suta lejer Editat Septembrie 26, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataH Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 arata f misto insa nu stiu daca ai de unde sa le achizitionezi in romania ... XOR se gaseste insa astea ... sm arata mai bine ... Cei de la kawa motors mi-au spus ca pot sa imi aduca la 2000 euro dar daca dau un avans si de aici apare si problema ca vreau sa vad ce cumpar inainte sa dau banii. Ma intereseaza daca stie cineva de cine e facut motorul, cei de la magazin mi-au spus ca e facut de yamaha sau aprilia si ca ar avea 5-6cp. Nuprea imi dau seama daca inseamna mult sau putin 6cp dar cam cat credeti ca prinde avand in vedere ca are 6 viteze si deasemenea cum credeti ca se descurca off-road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 E bomba motorul Arata suuuuuuper . Da, cei de la kawa aduc. Eu zic ca e ceva bun, intreaba-i pe cei cu generic ca parca mai sunt pe forum, chiar era unul de vanzare(trigger). Il dadea la schimb pe un rs. Arata super bine, merita toti banii zic eu, iar ca si putere daca are 6 cp e chiar ok. La offroad...decat sa urc borduri cu el m-as incumeta. La cum arata...nu m-as indura sa-l bag pe aratura Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Daca are peste 5 cai nu trebuie carnet A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataH Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 Daca are peste 5 cai nu trebuie carnet A1? Exista o varianta limitata si una delimitata . In talon o sa scrie 1,3 kw sau cat e limita maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Salut.Motorul e celebru motor minarelli AM6,este pus pe RS 50,Yamaha DT50,Yamaha TZR 50 si multe multe altele...Motorul e f rezistent,si ca design la Trigger,pfoai....fara cuvinte...SUPER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Cei de la kawa motors mi-au spus ca pot sa imi aduca la 2000 euro dar daca dau un avans si de aici apare si problema ca vreau sa vad ce cumpar inainte sa dau banii. Ma intereseaza daca stie cineva de cine e facut motorul, cei de la magazin mi-au spus ca e facut de yamaha sau aprilia si ca ar avea 5-6cp. Nuprea imi dau seama daca inseamna mult sau putin 6cp dar cam cat credeti ca prinde avand in vedere ca are 6 viteze si deasemenea cum credeti ca se descurca off-road Prinde 90 delimitat,are 80 pe bord,Produs austria/taiwan..Din cate mi-a spus tovarasu meu care il are merge bine pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate