Sari la conținut

Ranit De Un Motociclist Proiectat Prin Geam


rastaman
 Share

Postări Recomandate

De cand am citit primele reactii cum ca motociclistul nu are nicio vina, am vrut sa zic urmatoarele chestii. Depasirea prin DREAPTA este neregulamentara (asta pt cine nu stie legislatie). Exista o singura exceptie, si anume cand vehicolul din fata a semnalizat intentia de a vira la stanga si prin partea dreapta este destul loc pt efectuarea manevrei de depasire. Dc nu ma credeti, puneti mana pe o carte de legislatie rutiera si o sa vedeti. Si dc nu stiti ce va mai poate sa va pasca atunci cand depasiti intr-o intersectie prin dreapta, va spun ce era sa patesc eu. Mergeam paralel cu o duba de marfa si intram amandoi in intersectie. In momentul acela, duba franeaza si il lasa pe cel ce venea din sens opus si vroia sa intre pe strada din dreapta noastra. In secunda aceea mi-am dat seama ca eu nu puteam frana la fel de repede ca el datorita nisipului de pe asfalt. Asa ca am trecut pur si simplu mai departe. Cand am vazut masina mi-a inghetat singele in vene. Norocul meu ca soferul s-a bagat foarte prudent si a putut opri. De atunci nu mai depasesc pe dreapta in intersectii. Si acelasi lucru va sfatuiesc si pe voi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Din ce spui tu inteleg ca nu-l depaseai pe ala ci mergeai in paralel cu el (nu conteaza daca mai incet sau mai repede).

2. Tine de conduita preventiva sa eviti situatiile in care n-ai vizibilitate asupra unei directii din care poate veni cineva, chiar daca ala ar incalca legea. Dar in situatia respectiva, era in totalitate vina aluia care facea stanga. Evident, e preferabil sa eviti decat sa intri in spital cu dreptatea in mana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...