MotoPlus Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 multe motoare circula acum in Romania..! or sa inceapa si la noi sa fie mai atenti automobilistii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 de unde aflam cui apartine vina in urma cercetarilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=HffEPF57DP0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 De cand am citit primele reactii cum ca motociclistul nu are nicio vina, am vrut sa zic urmatoarele chestii. Depasirea prin DREAPTA este neregulamentara (asta pt cine nu stie legislatie). Exista o singura exceptie, si anume cand vehicolul din fata a semnalizat intentia de a vira la stanga si prin partea dreapta este destul loc pt efectuarea manevrei de depasire. Dc nu ma credeti, puneti mana pe o carte de legislatie rutiera si o sa vedeti. Si dc nu stiti ce va mai poate sa va pasca atunci cand depasiti intr-o intersectie prin dreapta, va spun ce era sa patesc eu. Mergeam paralel cu o duba de marfa si intram amandoi in intersectie. In momentul acela, duba franeaza si il lasa pe cel ce venea din sens opus si vroia sa intre pe strada din dreapta noastra. In secunda aceea mi-am dat seama ca eu nu puteam frana la fel de repede ca el datorita nisipului de pe asfalt. Asa ca am trecut pur si simplu mai departe. Cand am vazut masina mi-a inghetat singele in vene. Norocul meu ca soferul s-a bagat foarte prudent si a putut opri. De atunci nu mai depasesc pe dreapta in intersectii. Si acelasi lucru va sfatuiesc si pe voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 1. Din ce spui tu inteleg ca nu-l depaseai pe ala ci mergeai in paralel cu el (nu conteaza daca mai incet sau mai repede). 2. Tine de conduita preventiva sa eviti situatiile in care n-ai vizibilitate asupra unei directii din care poate veni cineva, chiar daca ala ar incalca legea. Dar in situatia respectiva, era in totalitate vina aluia care facea stanga. Evident, e preferabil sa eviti decat sa intri in spital cu dreptatea in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Mda bine ca mai tine doamne doamne si cu motoristii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate