Sirher Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Stie cineva cu ce s-ar putea curata petele de pe amortizorul fata? Sper sa se vada in poaza!! Merci!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 nu ai ce-i face este o suprafata data cu un fel de lac, aluminiul de sub lacul ala sa corodat, nu ai decat sa polishezi aluminiul, adica sa scapi de acea acoperire de peste aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sirher Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 Exista ceva contraindicatii la polisharea lacului atunci? Nu se corodeaza mai rau aluminiul? Intreb..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 N-are ce sa se strice.Asa am patzit si eu,la Vulcan. Le-am luat la smirghel,le-am vopsit cu spray,si le-am lacuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 nu ai ce-i face este o suprafata data cu un fel de lac, aluminiul de sub lacul ala sa corodat, nu ai decat sa polishezi aluminiul, adica sa scapi de acea acoperire de peste aluminiu. dupa ce ai polishezat dai cu un strat de lac si te tine luciul o gramada de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 E de aia unele motoare au scuturi de protectie la amortizoare. Eu in locul tau le-as inveli in folie carbon look pe care o speli cu buretele. Dar daca vrei sa polizezi / polishezi, be my guest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate