bubucaty Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 (editat) Am facut-o si pe-asta . Cateva poze de la mine : O plimbare pana in Predeal, cabana Susai: Pe data viitoare ! Editat Septembrie 29, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Intr-adevar frumos! O zi de toamna minunata, putina plimbare prin orasul Sinaia, o mica vizita la castelul Peles, mancare "ca la balamuc" si spre finalul zilei un pic de "endureala" pana la cabana Susai. Compania a fost de exceptie, asa ca ......pe weekend-ul viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Foarte frumoasa plimbarea. Nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) Privind pozele pot spune c-am petrecut alaturi de voi:d.Sper ca data viitoare sa apar si eu prin poze Si cum imi doresc sa petrec mult dupa o zi ca aceasta(BIROCRATIA=cuvantul ce-o caracterizeaza ), va rog sa mai atasati poze Editat Septembrie 30, 2007 de norway_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) am picat si eu acasa via tg secuiesc - buzau :-> replica domnsoarelor din imaginea atasata la intrebarea "putem face o poza cu voi " a fost " costa " poate se referea la scurt Editat Septembrie 30, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Am vazut cateva motoare in Sinaia, in fata la Paltinis. Cum de v-a lasat militia in oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Moaaama, a cui e Hayabusa rosie? Robert, ti-ai luat si nu zici nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Am vazut cateva motoare in Sinaia, in fata la Paltinis. Cum de v-a lasat militia in oras? a fost o faza de genu garcea : " sunteti la concurs?" noi : "da" garcea : " toti?" noi : "daaaaaaaaaaaaaa" garcea " hai intrati" ce concurs ? nu se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Frumos, nimic de zis, dar ma tot intreb: nu v-au deranjat protectiile la plimbarea pedestra prin oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Frumos, nimic de zis, dar ma tot intreb: nu v-au deranjat protectiile la plimbarea pedestra prin oras? Ba DA, eu si respectiv Mih am inceput la coborarea dinspre Peles spre centru sa mergem cu spatele Eu mereu merg cu cizmele si nu am mai avut probleme pana acum, daca drumul este drept e ok Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Ioane parca lucrai departe, te tii de prostii? Ce cauti tu la Sinaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 (editat) ...si nu zgiriati vopseaua de pe rezervoarele la motociclete? Deasupra arata si destul de haios co protectoarele pe echipament. La noi asa protectoare poarta numai enduristii si bineinteles pe dedesubt. Dar vad ca in Romania este la moda cu ele pe echipament. chiar si chioparisti si cei cu supersport. Bineinteles trebuie sa fii echipat si protejat ca motociclist, dar cum ar arata un cofetar in echipament de politist faciind prajituri? Moda o fac cei ce umbla pe motor in "adidasi" sau pantofi Puma si maieuri decoltate. Pt. unii conteaza mai putin cum arata si mai mult sa se simta in siguranta. Ca sunt pe deasupra sau pe dedesupt, important e sa porti protectii si asta tocmai pt. ca suntem in Romania. Apropo: frumos rau "Buldogul". Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! Editat Octombrie 1, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Ba DA, eu si respectiv Mih am inceput la coborarea dinspre Peles spre centru sa mergem cu spatele Eu mereu merg cu cizmele si nu am mai avut probleme pana acum, daca drumul este drept e ok Bafta Spre deosebire de alt colegi, intrebarea mea a fost cat se poate de serioasa Nu vreau sa jignesc pe nimeni Intrebam doar pentru ca eu inca nu am protectii (urmeaza sa-mi cumpar) Faptul ca unii le poarta peste pantaloni sau sub pantaloni ma deranjeaza mult mai putin decat mizeria pe care o lasam pe plaiurile mioritice, asteptand sa vina altii sa o adune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate