atillas Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 da ce esti rau mai Atillas? ai pus poze cu drz SM cu roti de SM. n-a zis nimeni ca-i mai bun in teren decat KTM nici versiunea E daramite SM? hai ca ne vedem in mai la valcea s-om merge pe un traseu batranesc cu totii sa bem o bere p-un varf de munte omu asta cu sm-ul la luat dupa ce a avut ktm si la vandut..acum sta si isi da pumni in barba ca si-a luat DRZ..pe fata are roata de enduro,iar pe spate are o guma mitas cramponata montata pe janta de SM.. oricum esti bun observator nu am ce zice.. ..ideea era ca prin aceleasi namoale au trecut amandoua..exc-ul pe puterile lui iar drz-ul a sfarsit cu ambreiajul prajit si tras cu caruta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 ..ideea era ca prin aceleasi namoale au trecut amandoua..exc-ul pe puterile lui iar drz-ul a sfarsit cu ambreiajul prajit si tras cu caruta... La fel si aici: Exc-urile au trecut...Drz-u NU !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 La fel si aici: Exc-urile au trecut...Drz-u NU !!! e.... nu vreau sa par toma necredinciosu dar la un astfel de noroi nu mai conteaza puterea (adica si 40 cp sunt de ajuns),nici suspensiile, aici depinde cat de lansat vii (daca ai de unde da nici prea tare ) de cat de bune sunt cauciucurile, dimensiunea rotii spate( valabil si la faza cu SM), si la cati centimetri de noroi dai de sol tare unde gasesti ceva sa te impinga roata. daca vad eu bine in poza voi ati trecut prin mijlocul potecii el a luat-o pe margine si acolo de obicei se duce cel mai mult noroi (poate asta a facut diferenta). parerea mea e ca trebuia sa vina pe urmele unuia dintre voi unde deja noroiul ala gros era inlaturat. e parerea mea nu una avizata eu merg cu gume 50 sosea 50 off si asa am trecut de fiecare data cand am intalnit astfel de situatii cand nu merge il imping, il las sa se mai raceascasi el si eu...e timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 daca vad eu bine in poza voi ati trecut prin mijlocul potecii el a luat-o pe margine si acolo de obicei se duce cel mai mult noroi (poate asta a facut diferenta). Pozele sunt mai vechi. EU SUNT cu DRZ-u ceilalti cu EXC-urile Peste ceva vreme o sa faci si tu PASU' URMATOR...sunt sigur. DRZ-u este IDEAL pt. incepatori. AM MAI SPUS-O....pt. trecerea de la STRADA(forestier) la OFF-ROAD(enduro)...dar dupa 1-2-3 ani SE TRECE MAI DEPARTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 aha.... dar ce naiba cautati fratilor in mocirla aia? unde e fun-ul ???? ca din cate stiu eu placerea este sa mergi(addica cauti obstacole dar pe un se merge nu pe unde nu se merge) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Pozele sunt mai vechi. EU SUNT cu DRZ-u ceilalti cu EXC-urile Peste ceva vreme o sa faci si tu PASU' URMATOR...sunt sigur. DRZ-u este IDEAL pt. incepatori. AM MAI SPUS-O....pt. trecerea de la STRADA(forestier) la OFF-ROAD(enduro)...dar dupa 1-2-3 ani SE TRECE MAI DEPARTE cu cea mai mare placere as trece sau aveam deja daca: 1) s-ar face un motor de hard enudro care sa mearga si pe sosea fara sa se strice ca-mi place sa merg si pe sosea. adica eu vara nu ma sui in masina. 2) daca o sa am mai multi bani o sa-mi iau 2 motoare de cross, le pun kit de far, dau spaga si le inmatriculez. cu unu circul o saptamana (de ex ma duc la mare pe el si prin moldova) vin acasa il bag in service si-l iau pe celalalt si rup un munte-n doua. pana atunci...drz-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 pana atunci...drz-ul Tu cam bati PASUL pe loc, sau faci PASI maruntzi...STEP by STEP...dar, pana la urma, tot o sa simti nevoia de ceva MAI USHOR si MAI PUTERNIK...si o sa faci PASUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 e.... nu vreau sa par toma necredinciosu dar la un astfel de noroi nu mai conteaza puterea (adica si 40 cp sunt de ajuns),nici suspensiile, aici depinde cat de lansat vii (daca ai de unde da nici prea tare ) de cat de bune sunt cauciucurile, dimensiunea rotii spate( valabil si la faza cu SM), si la cati centimetri de noroi dai de sol tare unde gasesti ceva sa te impinga roata. daca vad eu bine in poza voi ati trecut prin mijlocul potecii el a luat-o pe margine si acolo de obicei se duce cel mai mult noroi (poate asta a facut diferenta). parerea mea e ca trebuia sa vina pe urmele unuia dintre voi unde deja noroiul ala gros era inlaturat. e parerea mea nu una avizata eu merg cu gume 50 sosea 50 off si asa am trecut de fiecare data cand am intalnit astfel de situatii cand nu merge il imping, il las sa se mai raceascasi el si eu...e timp dupa 10 km de noroi pana la k.ur..mai vine draq lansat..dupa ce iti cad mainile la 500 de metri de la intrarea in traseu.. --- Mesaj completat în 11 Jan 2008 20:16 ------------- aha.... dar ce naiba cautati fratilor in mocirla aia? unde e fun-ul ???? ca din cate stiu eu placerea este sa mergi(addica cauti obstacole dar pe un se merge nu pe unde nu se merge) asa cum nu ii inteleg eu pe spanioli de ce omoara taurul in arena,asa nu intelegi de ce ne bagam noi la namoale..e o chestiune..cum sa zic,de perspectiva...mare grija insa ce e boala molipsitoare ..eu am imbolnavit pana acum vreo 10... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Tu cam bati PASUL pe loc, sau faci PASI maruntzi...STEP by STEP...dar, pana la urma, tot o sa simti nevoia de ceva MAI USHOR si MAI PUTERNIK...si o sa faci PASUL Exact! Si pasul urmator poate fi un CRF, un WR sau, de ce nu, chiar un G 450 ...... ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Exact! Si pasul urmator poate fi un CRF, un WR sau, de ce nu, chiar un G 450 ...... ....... Nu marca conteaza...doar modelul...adika sa mergi mai departe. Eu as pune WR-u pe primul loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Nu marca conteaza...doar modelul...adika sa mergi mai departe. Exact! Iar eu am dat ca exemplu doar modele, si nu marci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Exact! Iar eu am dat ca exemplu doar modele, si nu marci ... Eu vroiam sa spun ca nu-i neaparat sa fie EXC. --- Mesaj completat în 18 Jan 2008 12:13 -------------...doar sa treci de la DUAL-SPORT la RACING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate