Sawyer Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Cine a urcat vreodata pe asa ceva? Poate sa ne imparta si noua cateva pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLiviu Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Cine a urcat vreodata pe asa ceva? Poate sa ne imparta si noua cateva pareri? AI ACEST MOTOR, SAU VREI SA ITI CUMPERI ...? Sunt nou posesor BMW S 800 , pot veni cu putine comentarii dupa 3000 km parcusi Sunt 2 variante la aceeasi motorizare care se deosebesc foarte putin : S (sport) si ST (touring ) . La ST pozitia manerelor este mai dreapta , dar motorul este mai carenat ... Datorita acestui amanunt de fabricatie , Touring-ul -ul arata mai sport decat varianta Sport Ce imi place la el : cumplul motor este de 87 N ,constant de la 1500 la 7500 rot/min . la 187 kg , cadru pe AL . Cred ca este un mare avantaj ,pt ca motorul te ajuta la toate cele 6 trepte la fel . Fata de supersportive, la care ai un cuplu motor mare la trepte mici de viteza ... Si cu cei 87 N , pleci tot primul de la stop sau depasesti oricum toate masinile din trafic daca vrei , pt ca ai 187 kg sub tine fata de 2000 kg cat are o masina ... Nu am calarit pe multe motoare asa ca ma aventurez intr-o clasificare a calitatilor si defectelor acestui model . Am studiat insa presa de specilitate inainte sa cumpar ...Cel mai bine se comporta la drum in serpentina (voi da note , care sunt subiective :9... poate si pt ca asta imi place mie cel mai mult ) ; face fata la drum de munte pitruit , chiar in panta ! ( 5) , in trafic este manevrabil dar are o dimensiune si o greutate (6 ) iar pe autostrada l-am incercat la treapta a 5 la 7500 rot/min cu 200 km . Inca mai putea , mai avea cuplu ... ( 8) Modelul e din 2006. Are tractiunea pe curea si nu ai costuri cu intretinere , ABS optional dar trebuie cumparat ! Manere incalzie : nu le-am vrut initial pt ca am crezut ca e un moft ...dar sunt foarte utile la drum lung cu temperaturi sub 15 grade , ploaie ,vant ,viteza ... Daca vrei sa faci un <drive test> exact pe modelul din fotografia ta , cauta-ma pe e-mail . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 de urcat m-am urcat si eu pe unul (CLiviu stie). nu m-am dat cu el insa am vrut sa vad cam cat este de comoda pozitia. ei bine este! pentru o dezbracata are ghidonul destul de inaltut ceea ce e bine pentru traficul citadin si turing. ce mi s-a parut putin ciudat (tot pentru o dezbracata) este suspensia care pare cam moale. insa si acesta poate fi un avantaj in contextul drumurilor din RO. rezervorul de ulei e in cadru. asta-i bine pe racoare pentru ca tine caldut la picioare insa vara, la 40 de grade s-ar putea sa fie mai putin placut. rezervorul de benzina e sub sa => centru de greutate mai jos plus anularea efectului de baltacaire cand nivelul de benzina e sub jumatate. cureaua e foarte bine protejata deci riscul de patrundere a pietricelelor si altor elemente care pot duce la distrugerea ei este minim. cu putina bafta revin in curand cu impresii despre dinamica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Octombrie 4, 2007 Autor Share Postat Octombrie 4, 2007 (editat) Super. Eu pe la vara cand voi avea timp sa ma ocup de achizitionarea unui motor am doua variante:BMW F800S sau Honda VFR800. Eram net hotarat sa-mi iau un supersport gen aprilia rsv sau honda 954 dar dupa ce am analizat putin situatia mi-am schimbat orizontul. Sant foarte incantat de ce se aude de BMW. Poate cand voi ajunge prin Bucuresti te voi ruga sa-mi acorzi nu un test-ride ci o proba de comoditate sa-i spun asa...adik sa vad cam cat de mult imi convone pozitia. Multumesc mult pentru pareri! Editat Octombrie 4, 2007 de Sawyer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladxus Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate