vinter Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Cer ajutorul celor care au mai facut sau se pricep: 1. Care e cea mai buna solutie de a lasa aripa fata pe roata (ma intereseaza cel mai bun sistem de prindere) ? 2. Merge un rezervor picatura de IJ festival pe un Dnepr ? 3. Care ar fi cele mai bune solutii pentru comenzile avansate ( adica materiale, sisteme de prindere si felul in care sa fac "incheieturile" mobile ca sa fie cat mai rezistente si functionale) Multumiri anticipate si bere la intrunirile de la vara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 de unde esti ca sa putem discuta mai pe larg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 hehehe ia te uita, inca un viking pe forum, bine te am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 1: schimba furca (sau aripa) 2: merge, e foarte frumos rezervorul de IJ, mai ales daca e si latit cu 10-15 cm. 3: comenzile sa faci din bara de otel Cam atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Sa vezi, cum e pe al meu. Aripa e unicata, mult mai usor, decat cel original, dar cred ca se poate pune pe roata in felul asta si originalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Sa vezi, cum e pe al meu. Aripa e unicata, mult mai usor, decat cel original, dar cred ca se poate pune pe roata in felul asta si originalul. Mistoc al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Thanx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate