redplanet Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Din aventurile unor viitori enduristi PS: scuze pentru neclaritatea unor poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Frumos ! Cum s-a comportat TransAlpul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Octombrie 3, 2007 Autor Share Postat Octombrie 3, 2007 Eu sunt cu DR -ul dar trag altfel Transalp-urile cu toate ca au cauciuce de strada....merg peste tot chiar daca au garda mai mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placid Demon Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Un sfat. Dati cutiile alea jos cand o mai luati pe langa drum. Eu am luat o tranta de toata frumusetea, pe loc, doar fiindca n-am apucat sa trec piciorul destul de repede peste sa din cauza cutiei. Bafta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate