dRR69 Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 salut . am un leonardo 250 stock si as vrea sa-i fac unele modificari pentru marirea performantelor . cu ce imi recomandati sa incep ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Ce performante mai vrei de la un 250? . plus ca ii un 4 timpi,nu prea ai ce sa ii faci.la cele in 2 timpi,exista multe kituri. Eu ,la al meu(de 150),i-am scos filtrele din toba. Are demaraj mai frumos,plus ca suna mai bine. Singura buba ii ca se mai aud mici "fosnituri"...de acumulare de gaze...cand reduc in frana de motor,dar merita. la lumini,poti sa ii pui becuri xenon.ale mele ma cam deranjeaza,anume galbenul produs. ...aa,si vezi de benzen.baga cu cifra octanica mare(100),si ulei bun(motul,recomandat lor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 - toba finala + galerie sport - filtru sport - bujie la fel - cauciucuri sport - frane.. ...mai are rost sa mai zic...bani sa ai! du-te la united, sau cine aduce Aprilia si vezi ce piese de tuning ti-ar putea aduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Baga si tu toba sport, filtru de aer sport si apoi vezi cum merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papy_bm Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Ce performante mai vrei de la un 250? . plus ca ii un 4 timpi,nu prea ai ce sa ii faci.la cele in 2 timpi,exista multe kituri. Eu ,la al meu(de 150),i-am scos filtrele din toba. Are demaraj mai frumos,plus ca suna mai bine. Singura buba ii ca se mai aud mici "fosnituri"...de acumulare de gaze...cand reduc in frana de motor,dar merita. la lumini,poti sa ii pui becuri xenon.ale mele ma cam deranjeaza,anume galbenul produs. ...aa,si vezi de benzen.baga cu cifra octanica mare(100),si ulei bun(motul,recomandat lor) salut ,dar unde gasesc kituri pentru motoare?eu am un suzuki let's 2 si as ceva idei de tuning...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dRR69 Postat Octombrie 3, 2007 Autor Share Postat Octombrie 3, 2007 deci tot caut un filtru de aer pentru el , dar nu se potriveste prinderea pe carburator , toate pe care le-am gasit sunt de ~42-44 mm si eu am nevoie de ~ 48 . un sfat, unde pot sa gasesc... chiar cu comanda on-line ? eu sunt din craiova... multumesc --- Mesaj completat în 04 Oct 2007 14:44 -------------toba , de unde trebuie taiata k sa scot filtrele ? pot s-o stric ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Eu iti zic sincer de ce am inlocuit-o... Mi s-a rupt un filtru...era rupt un filtru.si am fost nevoit sa il scot. Atata ca baiatu` a mai modificat cate ceva(la traseu)/ mie imi place mai mult fara filtru. sunetul se apropie mai mult de o cbr 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 deci tot caut un filtru de aer pentru el , dar nu se potriveste prinderea pe carburator , toate pe care le-am gasit sunt de ~42-44 mm si eu am nevoie de ~ 48 . un sfat, unde pot sa gasesc... chiar cu comanda on-line ? eu sunt din craiova... multumesc <small>--- Mesaj completat în 04 Oct 2007 14:44 -------------</small><br/>toba , de unde trebuie taiata k sa scot filtrele ? pot s-o stric ?) http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...Ø38mm.html uite filtrul asta vreau eu sa-l iau....e pt modelele Yamaha Aerox,Bw's,Neo's si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dRR69 Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...Ø38mm.html uite filtrul asta vreau eu sa-l iau....e pt modelele Yamaha Aerox,Bw's,Neo's si altele pai si site-ul vad k nu e din .ro , de unde pot sa fac comanda, sau face cineva comanda pe el ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate