gabitzu_mobristu Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 de vanzare scooter yamaha neo's pret 15 mil poketbyke pret 7 mil mobra modificata pret 10 mil contact dark_war18@yahoo.com sau 0724003861 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 (editat) de vanzare scooter yamaha neo's pret 15 mil poketbyke pret 7 mil mobra modificata pret 10 mil contact dark_war18@yahoo.com sau 0724003861 1 - nu cred ca anuntul cu poket bike si scooterul isi au locul aici ... 2 - Editat Octombrie 4, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 unii ar trebui impuscati de mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 unii ar trebui impuscati de mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Se vinde pe bucati Mobra? Daca da eu as cumpara sistemul turbo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 (editat) Se vinde pe bucati Mobra? Daca da eu as cumpara sistemul turbo. ofer eu mai mult ca tine, numa sa ajunga la mine Editat Octombrie 5, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Se vinde pe bucati Mobra? Daca da eu as cumpara sistemul turbo. Tu nu esti normal?! Aleku!...aia e mobra cu 170km/h si 5 ferestre de evacuare 8 de admisie si 14 de transfer!Nici nu ai avea cum sa montezi 'turboul' la vreuna din sculele tale ca ti-ar rupe-o in doi timpi(si trei miscari)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate