ianachim Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 sal ma bate gandul de vama plecare pe la 8 bucuresti calarasi BAC adamclisi negruvoda mangalia vama drum de toate categoriile dar mai ales enduro touring intoarcerea pe autostrada ca vom fi obositi NU uitati costumele de BAIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Nu te lasi... mai bine fa un rewiew la proiectul "In aceeasi zi la cota 0 si la cota 2000" Deci tu pleci la 6 la Vama, si pe la 2-3 te asteptam la Voineasa cu pastram si plescoii incinsi. PS "Vino si tu cu un kil de must de pe la Murfatlar!" Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SickBoy Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Daca mai mere cineva, ma bag si eu. Nu cunosc traseul. E ceva special sau numa` de plimbare? Mere cu un dragstar de 650? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 merge si cu chopper / cruiser dar nu te vei putea bucura de drum....dupa cum scria mai sus "enduro touring" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 (editat) am fost eu astazi la Vama prin Calarasi, Ostrov, Baneasa, Dobromir, Cerchezu, Albesti, Hagieni. Am plecat la 12.30 si la ora 20.00 m-am si intors, dupa ce m-a plouat de m-a rupt dupa Basarabi. Intre Hagieni si Vama am trecut si pe la Stonehenge Editat Octombrie 7, 2007 de Okesz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 ,felicitari. No coment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate