Sari la conținut

SickBoy

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.myservices.ro
  • Skype
    mormocea

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    08.2007
  • Motocicleta
    Yamaha XVS 650
  • Numar Moto
    BR-27-MDC
  • Club
    Nici unul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XVS 650, Yamaha XVS 650A, Yamaha TDM 850

SickBoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Nu stiu daca s-a pus .. am citit cam 30 - 35 pagini de la inceput si de la sfarsit pana la pag. 665. (aveam nevoie de pareri si detalii despre problemele tdm-ului). Daca a fost postat inainte, a dat cineva reply dupa ce a facut schimbarea aceasta? Este valabila?
  2. Salutare! De cateva zile urmaresc forumul TDM-istilor si cred ca am gasit o rezolvare pentru consumul excesiv de ulei. (am atasat link-ul mai jos). Saptamana viitoare o sa achizitionez un TDM 850 din 2000 si ma framanta aceasta problema. Eu o sa o incerc .. va anunt daca iese ceva bun din asta http://jbx9.free.fr/tdm/index.php?page=OIL Asfalt uscat!
  3. SickBoy

    Seara Blestemata

    Nici nu stiu ce sa scriu ... sunt coleg de munca cu el, ieseam pe la fumat, ne-am dat si cu motoarele si intr-adevar conducea cu o oarecare grija din lipsa de experienta, imi spunea ca si-a luat casca din germania si astepta sa-i vina, ca vrea sa-si ia ceva mai puternic, mai frumos, dar soarta nu l-a ajutat. Abea azi am aflat cand am deschis mess-ul dupa 2 sapt de concediu. Imi pare rau ca n-am putut sa fiu la inmormantare, si sper ca cine stie exact ce s-a intamplat, sa posteze. R.I.P. Si sper sa-ti fie mai bine acolo.
  4. SickBoy

    ACCESORII HOME MADE

    Oh da, stiu de site, de acolo am luat si poza. Ma interesa daca poate cineva sa-l faca. Dar cred ca voi apela la site-ul respectiv. Thx!
  5. SickBoy

    ACCESORII HOME MADE

    Salut! Vreau sa-mi fac pentru al meu DragStar de 650, un porbagaj in locul la saua pentru pasager. Atasez si o poza, si daca se simte cineva in stare sa faca, sa ma contacteze pe YM: dragos.mormocea sau la tel: 0742295948, sau sa bage pe forum un pret si detalii legate de materiale. Thx!
  6. Pai cre` ca ma bag si eu. Cati suntem?
  7. Vad numai din Braila, toata lumea e din Braila dar numai pe afara nu va vaz. Si eu sunt din Braila, Dragstar negru, cumparat sapt. trecuta, stau pe la bucuresti dar sapt. asta sunt aici. Asa ca va rog sa ne plimbam putin :-) Poate ne vedem deseara pe la fantana si facem ceva plimbari. Spor!
  8. Nu avea mult din ce mi-a zis, doar si-a luxat piciorul, are rezervorul infundat pe partea care a cazut, ghidonul putin indoit .... si cam atat. --- Mesaj completat în 15 Mar 2008 21:22 ------------- Bine ca nu mi-a sifonat numarul ca vreau sa-l pastrez pentru urmatorul :-) --- Mesaj completat în 15 Mar 2008 21:24 ------------- BTW, tipul din poza nu e el.
  9. Nasol tare. Am tinut mult la motoru` ala, aku` 1 sapt i l-am vandut si ieri si-a luat permisu` baiatu ... Poate invata din greseala lui daca din greselile altora nu ... Asfalt uscat!
  10. Eu stau vis-a-vis de mac. Deci oricum la 23:00 sunt pe aici. Daca aud vaj, ies. Daca nu mai vine incepareatza, poate alegeti alt traseu ...
  11. Daca mai mere cineva, ma bag si eu. Nu cunosc traseul. E ceva special sau numa` de plimbare? Mere cu un dragstar de 650?
×
×
  • Creează nouă...