Baiazid Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Eu nu am unde sa fac aceasta, deci trebuie sa apelez la un service. Stiti unde as putea sa imi schimb la iarna lantul de distributie si cam la ce banuti se invarte operatiunea? Lant am de unde sa cumpar, deci vin cu lantul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 (editat) Despre ce motocicleta e vorba? difera manopera de la un tip de motocicleta la alta in functie de solutiile constructive abordate Editat Octombrie 7, 2007 de AlexM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 7, 2007 Autor Share Postat Octombrie 7, 2007 Despre ce motocicleta e vorba? difera manopera de la un tip de motocicleta la alta in functie de solutiile constructive abordate ZX9R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 La Dragonu : 0722.659.618 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 ZX9R la tg mures operatiunea te-ar costa 450 ron (operatiunea implica pe scurt demontare-montare carene ,rezervor airbox capac distrib ,axe came ,capac senzor aprindere) daca tot se ajunge la axele cu came e bine de verificat lagarele axelor, axele sa nu prezinte pitting jocurile tachetilor si schimbate pastilele unde e cazul sau macar rectificate. Desi tolerantele admise sunt destul de mari corect este sa aiba valori cat mai apropiate intre cilindrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate