atillas Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 am vrut sa facem o intalnire micuta cu cativa prieteni si am fost iarasi 60 de piloti la start...a fost o tura excelenta cu pregatire a traseului poate un pic prea lejera ptr hobby...asta e ..punem cateva poze ...si asteptam restul de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinstan1710 Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 [ASA DA INTRUNIRE!!!!!!!!!! E DE VIS!!! BEST!! E DE NOTA 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIX Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 (editat) asta de la mine ca doar atat am apucat sa fac. berea e divina. Editat Octombrie 9, 2007 de GIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimy_ktm Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 SUPER intalnire mam distrat de minune da in prima zi trseul hobby a fost prea lejer dar a fost frumos ! ! ! le multumesc organizatorilor mai ales lui stefy ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 am vrut sa facem o intalnire micuta cu cativa prieteni si am fost iarasi 60 de piloti la start...a fost o tura excelenta cu pregatire a traseului poate un pic prea lejera ptr hobby...asta e ..punem cateva poze ...si asteptam restul de la voi BRAVO papusa mica !!!!!!! asa da adunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 ce intalnire misto am pierdut..al draku genunchiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 mai recidivez cu 2-3 din traseul de profi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 mai recidivez cu 2-3 din traseul de profi... Daca mai ai...nu fi zgarcit...mai pune !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 super. bravo baieti. respectele mele. se pare ca au fost numai bogatasi pe akolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2007 super. bravo baieti. respectele mele. se pare ca au fost numai bogatasi pe akolo stau de cateva minute si ma intreb ce ai vrut sa spui cu treaba cu bogatasii??explica-mi si mie ca la prost ca nu ma prind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 stau de cateva minute si ma intreb ce ai vrut sa spui cu treaba cu bogatasii??explica-mi si mie ca la prost ca nu ma prind... Hai bai stef ca e evident ... poti sa le citesti extrasele de cont pe fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 Hai bai stef ca e evident ... poti sa le citesti extrasele de cont pe fatza bah..ionut..i dreptate(ca de obicei)... PS o faceam si eu pe prostu ca nu inteleg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 salut la intilnire de acest gen participa oricine are cunostinta de eveniment , intreb ca tare mi-ar placea sa vin cu voi la o astfel de iesire anul viitor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 salut la intilnire de acest gen participa oricine are cunostinta de eveniment , intreb ca tare mi-ar placea sa vin cu voi la o astfel de iesire anul viitor . deja dintr-o intalnire de prieteni cu bericioaice si enduro s-a ajuns la o intrunire enduro de nivel national..cursa (sau evenimentul ca e prea mult spus cursa)se va anunta aici pe forum in luna februarie si se vor adauga date lunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate