Sari la conținut

Talonul 21 Kw In Loc De 11 Kw Pt Motoarele In 2 Timpi.


HnX
 Share

Postări Recomandate

i-auite ce stie baiatul. ce-ai facut n-ai permis si te preocupa asa tare ?

 

--- Mesaj completat în 30 Oct 2007 00:54 -------------
Hai ca vad ca nimeni nu prea are situati concrete. Si combinatii d-astea cu rarul sunt aiurea, nu sunt de mine. imi place sa dorm noaptea linisit.

 

Acum vreo sapt. l-am lasat pe un prieten sa conduca pe stradute (pe la 1 dimineata ) veneam din Tineretului - Unirii - Universitate - Romana. Pe stradute vad o masina ca da semnal sa iasa din parcare, am observt ca era politia, i-am spus, omul s-a panicat, si s-a bagat in curbe periculoase cu 50-60 la ora pe stradute dupa ce am facut slalom vreo 3-4 min printre strazi... am avut ghinionul ca pe o straduta sa fie nisip, a franat dar prea tarziu... am cazut cu vreo 60 la ora pe asfalt. dupa maxim 1 minut am fost inconjuarti de 5 echipaje. Ne-au pus cu capul pe capota si mainile la spate... nu tineau ca pe hoti. Pana le-am aratat actele si permisul... cand ne-au intrebat de ce fugeam ... n-a tinut vrajeala ca nu fugeam, si le-am zis ca a condus omu. ma rog amenitari peste amentintari pana la urma de la dosar penal , nici amenda nu ne-au dat. a fost de treaba seful lor.

 

Ideea e ca conteaza politistul si nu neaparat actele... Chiar daca ai 11 kw in talon si te opreste pot sa-ti invoce orice greseala ca sa ti-o faca... In ceea ce ma priveste m-am cam lamurit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tu ai avut noroc.. alti nu or avut.. este un politist pe nume Micula aici in Oradea.. care ar amendao si pe masa daca ar avea pt ce.. cu ala orice ai face .. nu scapi numa daca ai pile.. :lol:

:ok: ;) :pow:

Vezi că te pârăsc mă ...

:) ;) :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricum e bine venita orice intamplre de genu cu cei care au 21 in talon. Opriri de rutina cum au decurs, se complica sa vada exact kw, nu se complica etc.

 

Cat despre conversatiile tip SMS, sunt un pic deranjante, avand in vedere ca nu au nici o legatura cu subiectul si nu sunt nici amuzante / interesante.

 

PS. Am inghetat ca un rahatel in seara asta.

Editat de HnX
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am o curiozitate daca am verificarea tehnica expirata si intru in careva sau el in mine chiar daca nu sunt vinovat ajung sa fiu de vina pt ca n-am aia facuta sau imi suspenda talonu o amenda si atat?

Da :cheers:

 

 

alexutzzz frate de ce ti-a facut dosar penal ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Din cate stiu daca nu ma insel, la RAR in romania daca treci un motor de pe alt detzinator pe un cumparator iti face poze si iti cauta in data de baze tipul de motocicleta, iar daca motocicleta in data de baze este trecuta la putere 11 kw nu ai probleme atata trece si in talon, dar la noi din cate am auzit de la mai multzi , te pune sa semnalizezi stanga, dreapta, stop pe frana, faza lunga, scurta , serii la motor si la cadru si iti face 2, 3 poze si e gata!

 

Dar de un caz ca ai nevoie de 11kw in talon suma e pe undeva pe la 200e de aici poate scade sau credte, in functzie de cunostintze si de omul de la RAR!

 

Bafta celor care vor sa inscrie!

Asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As povesti mai multe, dar mii frica de politzie! ca mai sunt si pe forum :finger:

 

In fine, la mine sa rezolvat... la NSR trebuia sa treaca 22kw asa cum am aduso un bucurestean din italia, dar akm in talon e 11 kw, deci se poate

:baldy:

 

BAFTA!

Editat de sil3nt_control
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...