mihai_2b3 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 da...ne vedem joi ca si eu am fost in "vacanta" ... Mesaj completat nu prea e gata motoreta mea ... nu cred ca ajung azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Am fost plecat in vacanta Felicitari Marius pt achizitie.Astept sa o vad si eu .Ne vedem joi eventual. Eventual, saptamana viitoare Io n-am numar de inmatriculare pentru moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 mdap.... iar nu ati mai venit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Joia viitoare e musai sa facem o intalnire monstru .. Maine, cineva interesat de o tura prin tarisoara noastra (~2-300) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Joia viitoare e musai sa facem o intalnire monstru .. Maine, cineva interesat de o tura prin tarisoara noastra (~2-300) ? Da maine plecam in aceasi formatie ca anul trecut prin tara 2500 km. prima zi: bucuresti - hateg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) Da maine plecam in aceasi formatie ca anul trecut prin tara 2500 km. prima zi: bucuresti - hateg Drum bun si uscat ! Eu unul va invidiez. Ziceam de o tura de o zi, pentru astia mai amarati, care n-au concediu in august Dar, ca de obicei... nu prea exista doritori P.S.: Ti-ai luat suficient Diclofenac pentru toata excursia ? Editat Iulie 30, 2010 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 P.S.: Ti-ai luat suficient Diclofenac pentru toata excursia ? Primul pe lista de bagaje a fost asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) Maine, cineva interesat de o tura prin tarisoara noastra (~2-300) ? Te pot servi cu un Giurgiu/Ruse...mai am stamina doar pentru 120 km pana la revizia de 1.000... Take it or leave it! Editat Iulie 30, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 pana la revizia de 1.000... asa si? daca treci cu 10 km peste mie pica cerul? sigur garantie nu pierzi. Zi ca n-ai vrut. Mesaj completat prima zi: bucuresti - hateg da' stiu ca vreti sa-i dati bice nu gluma! Mesaj completat eu am fost in "vacanta" ... ce tinerel erai aici.. Mesaj completat o tura prin tarisoara noastra (~2-300) ? peste 300: buc > spre giurgiu -> oltenita > calarasi > buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 ce tinerel erai aici.. tinerel si nelinistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 (editat) asa si? daca treci cu 10 km peste mie pica cerul? sigur garantie nu pierzi. Zi ca n-ai vrut. peste 300: buc > spre giurgiu -> oltenita > calarasi > buc. ...mai am stamina doar pentru 120 km pana la revizia de 1.000...Take it or leave it! Sa inteleg ca 880+300=1.010 ??? De cand? O fi de la canicula... Fa un dus si baga-te in pat... Mai dezbatem maine... Editat Iulie 31, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 O fi de la canicula... neah, de la vajaiala din casca...(tot aman momentul sa-mi iau o casca integrala) acum realizez: cred ti-o confisca.... vad ca ai luat prea in serios gluma mea. cred totusi ca nu o sa-ti intrerupa garantia depasirea cu 200-300km, nici la auto, nici la moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) vad ca ai luat prea in serios gluma mea. Foloseste emoticoanele cu incredere...altfel este greu de stiut cand glumesti si cand nu, mai ales ca nu ne cunoastem personal. PS:prefer sa nu sar cu mult peste mie... PS2:pozele voastre mi-aduc aminte de pozele facute acum un an...Pe atunci nu ziceam atat de des ca "nu vreau". Editat August 1, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 ce tinerel erai aici.. tinerel si nelinistit alo, alooo ... hai ne vedem joi sa ne mai masuram in burti poza aia e totcmai de pe prima pagina a topicului ... vreme multa de atunci. trebuie neaparat sa vin joia asta ca de cand v-am lasat de capul vostru nu prea ati binevoit sa mai treceti pe la Academie. Mesaj completat Pentru cei care nu pot ajunge joi la intalnire ... vrem sa stabilim o "iesire" la karting pentru vineri. locatia: amkart; orele 18:30-19:00; pret in jur de 50 ron. Joi vine un domn respectabil care frecventeaza locatia si ne poate da mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 de pe prima pagina a topicului ... exact Mesaj completat de cand v-am lasat de capul vostru nu prea ati binevoit sa mai treceti se lasa cu penalizari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 (editat) Joi, ora 10:37 si n-a postat nimeni nimic ?? Vine cineva astazi ? (in afara de mine, bineinteles .. ) Editat August 5, 2010 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Joi, ora 10:37 si n-a postat nimeni nimic ?? Vine cineva astazi ? (in afara de mine, bineinteles .. ) pai cine crezi c-o sa mai vina sa se coaca in caldura asfaltului de la Academie ? ... ... in afara de noi doi (bine-nteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Care caldura monsher ? Dupa furtuna de la ora 16 fix, or sa fie fix 28 de grade la ora 18. Daca nici asta nu o temperatura buna pentru pierdut vremea la academie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Care caldura monsher ?Dupa furtuna de la ora 16 fix, or sa fie fix 28 de grade la ora 18. Daca nici asta nu o temperatura buna pentru pierdut vremea la academie ... bre ... nu mai induce lumea in eroare ... ora intalnirii este 19:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 bre ... nu mai induce lumea in eroare ... ora intalnirii este 19:00. baieti..ce pot zice...fu ok intlnirea (chiar imi era foame:D ) si promit ca o sa va mai vizitez si alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 si poate ne intalnim pentru o "cheie", ca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 baieti..ce pot zice...fu ok intlnirea (chiar imi era foame:D ) si promit ca o sa va mai vizitez si alta data te asteptam ... adica va asteptam ... dupa cum am stabilit, joi vi cu "forte proaspete" ... Mesaj completat si poate ne intalnim pentru o "cheie", ca ... da bre ... ce vremuri, ... ce excursie, ... ce drum, ... ce miresme de toamna, ... ce poze, ... ce melodie, ... ce sa mai ... oare pe cand inca o plimbare d-asta. Mesaj completat diseara facem niste poze la karting ? sau nu avem cu ce ? Mesaj completat joi 19.08.2010 - prezent ... altcineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 diseara facem niste poze la karting ? ---- hai ca mi-am luat R1: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) hahahahaha cine draq era ma ala cu cagula albastra si fara casca ... in bermude si slapi Editat August 17, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 joi 19.08.2010 - prezent ... altcineva ? eu !!! Come to GS 500 meeting !! We have cookies ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate