mopp Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Vaselina pe unde ati ascuns-o ? te invitam si pe tine la o tura dar dupa partida trebuie sa iti iei concediu medical ca iti facem c*** tandari. .la balcon stii sa o iei,sau macar in brate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 azi un accident la voiniceni....levi...tipu k dezmembrari de la campenita f4 i.....fain o fost motoru...acu e mort de tot ...telescoape si cadru rupt.... un tigan nu sa asigurat si a iesit in drum...poc..... tipu a avut noroc ca a zburat.....si a scapat cu picior si mana rupta deocamdat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Nasol... Grija mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) azi un accident la voiniceni....levi...tipu k dezmembrari de la campenita f4 i.....fain o fost motoru...acu e mort de tot ...telescoape si cadru rupt.... un tigan nu sa asigurat si a iesit in drum...poc..... tipu a avut noroc ca a zburat.....si a scapat cu picior si mana rupta deocamdat Am fost si eu acolo,si am plecat dupa aceia la Smurd .Are piciorul si degetul mic de la mana rupt . Saracul Levi venea la mine sa cumpere ceva piese la motocicleta Editat Februarie 28, 2008 de Divad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 adevaru e ca in localitate trebe sa mergi fff incet ca sint multi prosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Nasoala treaba asa pt inceptu de sezon . Insanatosire grabnica ca sa poata continua sezonul , dar fara alte incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 azi un accident la voiniceni....levi...tipu k dezmembrari de la campenita f4 i.....fain o fost motoru...acu e mort de tot ...telescoape si cadru rupt.... un tigan nu sa asigurat si a iesit in drum...poc..... tipu a avut noroc ca a zburat.....si a scapat cu picior si mana rupta deocamdat Sa ne gandim la binele si sanatatea tiganului si sa speram ca nu se va asigura nici cand va trece peste vreo cale ferata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 bine ca nu sa intamplat mai rau.pai tigani astia iau carnetu cu bani ca nu stiu sa citeasca,cine stie ce a crezut tiganu cand sa uitat la indicator,a zis pai eu am prioritate ca sunt barosan de barosan...mama ce il umflam eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Urata treaba! Bine ca a scapat motociclistu..... cat despre cioara... trebuia bagata in spital ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Urata treaba! Bine ca a scapat motociclistu..... cat despre cioara... trebuia bagata in spital ! Cooorect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kymco250 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Sa ne gandim la binele si sanatatea tiganului si sa speram ca nu se va asigura nici cand va trece peste vreo cale ferata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dita_iulian Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 (editat) cu toate ca a cam batut vantul nu ne-am putut abtine sa nu iesim cu moto am pus niste poze facute la monumentul eroilor de la Sf Gheorghe Editat Martie 2, 2008 de dita_iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Faine poze... Da ce-s cu tobele alea de scuter ( leo vince scoot ????) Sper sa ne vedem pe traseu in week-end... Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dita_iulian Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Faine poze... Da ce-s cu tobele alea de scuter ( leo vince scoot ????) Sper sa ne vedem pe traseu in week-end... Salutare si eu sper sa ne intalnim pe traseu si dupa ce o sa auzi cum suna toba aia o sa vrei si tu un pe scuterul tau una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Faine poze... Da ce-s cu tobele alea de scuter ( leo vince scoot ????) Sper sa ne vedem pe traseu in week-end... Salutare da ma da tu cu pielea mea te prezinti cu trotineta din plastelina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 da ma da tu cu pielea mea te prezinti cu trotineta din plastelina Hai sa -ti raspund si aici Omu are o trotineta.....e ok....motociclist de al nostru. dar tu ce ai????????????????????????????????????????????? nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dume goale si impresi.! La vara scoate trotineta si se da cand vrea el doar e motociclist . Tu te rogi!..si daca te lasa prietena..poate ...daca nu..Taci e umele TAU!!!! CA ACUM EU VORBESC. Na zi ma GABI ce vrei sa spui??????????????????????????????????????? Ca nu te mai intelege nimeni --- Mesaj completat în 05 Mar 2008 23:41 -------------Sau..Poti sa spui ca esti prieten cu Viespea (GABI CBR).si cu Fanaticu(Biaggi) si te-ai scos din nou. Noi oricum am inteles Cine esti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Hai sa -ti raspund si aici Omu are o trotineta.....e ok....motociclist de al nostru. dar tu ce ai????????????????????????????????????????????? nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dume goale si impresi.! La vara scoate trotineta si se da cand vrea el doar e motociclist . Tu te rogi!..si daca te lasa prietena..poate ...daca nu..Taci e umele TAU!!!! CA ACUM EU VORBESC. Na zi ma GABI ce vrei sa spui??????????????????????????????????????? Ca nu te mai intelege nimeni <small>--- Mesaj completat în 05 Mar 2008 23:41 -------------</small><br/>Sau..Poti sa spui ca esti prieten cu Viespea (GABI CBR).si cu Fanaticu(Biaggi) si te-ai scos din nou. Noi oricum am inteles Cine esti . auzi mai divad iti dau si aici un raspuns intreaba-mi prietena a cui e motoru si mai vorbim,dar nu te mai baga in familia mea ca nu-ti doresc raul,ca daca vrei sa te iei cu mine in gura iti spun din start ca pierzi si nici nu sti cati bani am eu nu mai verificat niciodata daca asculti de anumiti boschetari veziti de treaba ca e mai bine ca eu nu ma bag in familia ta ca cati bani ai tu si ce ai.....daca vrei scandal sa imi spui ca eu iti dau scandal cat vrei tu....fi cuminte ca e mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 auzi mai divad iti dau si aici un raspuns intreaba-mi prietena a cui e motoru si mai vorbim,dar nu te mai baga in familia mea ca nu-ti doresc raul,ca daca vrei sa te iei cu mine in gura iti spun din start ca pierzi si nici nu sti cati bani am eu nu mai verificat niciodata daca asculti de anumiti boschetari veziti de treaba ca e mai bine ca eu nu ma bag in familia ta ca cati bani ai tu si ce ai.....daca vrei scandal sa imi spui ca eu iti dau scandal cat vrei tu....fi cuminte ca e mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Nu-l mai bagati in seama pe ilustrul calaret... din pacate ce are el in cap, unii avem in p... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Nu-l mai bagati in seama pe ilustrul calaret... din pacate ce are el in cap, unii avem in p... tu cu cine si despre cine vorbesti dane???? --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 21:24 -------------ia auzi sorineeeeeee!!!!!!!! ..avem echipa,avem valoare cine e mai tare!!!!!aoleu dusmanii mor.... la relaxare si planuri pt.vara care vine.... ...bijuteria cum sta pt.start in noul sezon... .multii nu ma inghit dar nu am ce sa le fac,asta e trebuie sa se obisnuiasca cu ideia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatiku Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 tu cu cine si despre cine vorbesti dane???? <small>--- Mesaj completat în 06 Mar 2008 21:24 -------------</small><br/>ia auzi sorineeeeeee!!!!!!!! ..avem echipa,avem valoare cine e mai tare!!!!!aoleu dusmanii mor.... la relaxare si planuri pt.vara care vine.... ...bijuteria cum sta pt.start in noul sezon... .multii nu ma inghit dar nu am ce sa le fac,asta e trebuie sa se obisnuiasca cu ideia..... sorineeee!!!!!!uite suzuki!!!uite ce o sa faca stonar(castoru)nu o sa il ajunga pe rossi numai daca alimenteaza cu redbull...uite poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Statuie (in casa) cu tine inca nu ti-ai facut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatiku Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Statuie (in casa) cu tine inca nu ti-ai facut ? statuia e in lucru din marmura speciala,pai la valoarea mea e si mormal dar no sa iti faca tie hamal de lux... uitati la dan ce afacere are..... bani sa iasa....dane cate oi ai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Pai ce sa faci turma mea ii mai mica decat a ta A ta cum e... tot mica neagra si cu par ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate