Dlori Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 (editat) Acum stiu Micutule stiu de ce ti-ai luat Suzuki. Editat Martie 21, 2008 de Dlori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Voua va merge sa postati poze ? Mie nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 poate ne arati tu... eu nu am asa experienta ca tine,dar vin tare din urma...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 rosi nu se poate abtine !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 rosi nu se poate abtine !!!! ERA SI TIMPU DUPA ATATA CA MI-AM CAM IESIT DIN FORMA TREBUIESC ANTRENAMENTE DE REVENIRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 ERA SI TIMPU DUPA ATATA CA MI-AM CAM IESIT DIN FORMA TREBUIESC ANTRENAMENTE DE REVENIRE bravo...da lectii dai ca platesc?ca vreau sa fac si eu o ridicare pe o roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 bravo...da lectii dai ca platesc?ca vreau sa fac si eu o ridicare pe o roata... nu cred ca trebe sa platesti ca e baiat de treaba dar daca insisti !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 nu cred ca trebe sa platesti ca e baiat de treaba dar daca insisti !!!!! da stiu,sau dau de beut si un gratar cat o ureche de elefant ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 http://video.neogen.ro/user/craiasa15/5k5r...f148pv2wo56gqc/ asta da inventie faina !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Meserie meserie... cu toate ca nu m-as risca sa mer cu un cui in cauciuc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 bravo...da lectii dai ca platesc?ca vreau sa fac si eu o ridicare pe o roata... eu te invat pe o roata tu ma inveti pe curbe(ca asa zic unii ca nu stiu)ce zici??? facem treaba si dupaia mergem la o relaxare dinaia sa moara de ciuda dusmanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Dragos... nu si tuuuuu Mai si opriti pe la magazin cand mai treceti sa va mai vad... ca asa treceti ca rachetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Dragos... nu si tuuuuu Mai si opriti pe la magazin cand mai treceti sa va mai vad... ca asa treceti ca rachetele Dane ti-ai facut motocicleta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Inca nu chiar... zilele astea... Duminica sper prima forja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 eu te invat pe o roata tu ma inveti pe curbe(ca asa zic unii ca nu stiu)ce zici??? facem treaba si dupaia mergem la o relaxare dinaia sa moara de ciuda dusmanii gata sa facut.........dau grataru si berea. aoleu ce o sa moara dusmanii....uite cum sta si asteapta,dar pana atunci la relaxare.... .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 Dane ti-ai facut motocicleta?? domnilor....pt palavre este telefon....messs...sau topik pt discutii.....va rog frumos si acu urmeaza ....forja de azi....nu am exagerat cand am spus..........maine va asteptam cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 faine poze pacat ca toate sunt gri ce dracu e cu site-ul ca de vreo 2 zile nu merg pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 domnilor....pt palavre este telefon....messs...sau topik pt discutii.....va rog frumos si acu urmeaza ....forja de azi....nu am exagerat cand am spus..........maine va asteptam cat mai multi ma marlane pe mine nu mai chemat,da ce te-ai umflat in pene..?no lasa ca iti trece cu apa rece...degeaba bagi poze ca nu merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 --- Mesaj completat în 22 Mar 2008 22:44 -------------nervos ca nu merg pozele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 <small>--- Mesaj completat în 22 Mar 2008 22:44 -------------</small><br/>nervos ca nu merg pozele alea proba....................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 incearca sa le micsorezi, probabil le faceti cu o camera buna si imaginile sunt prea mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 e problema cu seitu , nici pe bikeshop nu se pot pune poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 uitati cum pot fi puse poze........numai barosani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 (editat) uitati cum pot fi puse poze........numai barosani... merge din nou si mai repede multumesc administratorului astazi e invitata toata spuma motociclismului din mures Editat Martie 23, 2008 de soso-bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 poze noi cu trotineta......asteapta vremea frumoasa.. pt.otto a aparut repsol 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate