mopp Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 le multumesc celor cre au dat declaratiile si mau asistat si celor care nu te-au ajutat cum le multumestii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 chiar de neuitat,dar ai vazut ce prietenii ai avut cand ai cazut toti au fugit acasa... hai,nu mai spune eu am fost acolo si nu a fugit nimeni ba chiar neam certat zdravan cu politia si cu acela care la lovit,iam indoit putin masina,dupa cate va ore de stat la dus salvarea si toata lumea a plecat deodata si tot noi iam descarcat si motocicleta la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) hai,nu mai spune eu am fost acolo si nu a fugit nimeni ba chiar neam certat zdravan cu politia si cu acela care la lovit,iam indoit putin masina,dupa cate va ore de stat la dus salvarea si toata lumea a plecat deodata si tot noi iam descarcat si motocicleta la garaj. eu am auzit alta varianta.........in fine fapta e consumata deja.....ce faci micutule pe unde esti,zic baietii ca esti prin spania la mare te doare la banana..........concediu placut....salutare de pe meleagurile targumuresene. Editat Mai 19, 2008 de biaggi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 eu am auzit alta varianta.........in fine fapta e consumata deja.....ce faci micutule pe unde esti,zic baietii ca esti prin spania la mare te doare la banana..........concediu placut....salutare de pe meleagurile targumuresene. te pup Gabita nu sunt la capsuni cum crede lumea he he. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 te pup Gabita nu sunt la capsuni cum crede lumea he he. pai stii cum e lumea multe vb.dar tu le stii pe ale tale.....lasa-i sa vb.ca sunt plini de figuri,asta e viata........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 te pup Gabita nu sunt la capsuni cum crede lumea he he. ...vad tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 poze ..............de la intalniri....trecute no comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 poze ..............de la intalniri....trecuteno comment anu asta nu mai face nimeni poze.....vreo 10 moto restu scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 anu asta nu mai face nimeni poze.....vreo 10 moto restu scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ...vad tot il doare la banana pe micutu si altii zic ca e la capsuni in spania si el viziteaza muzee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 GP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 parerea mea mai bine uitativa l super bike,super sport si super stok aia concureaza nu gluma l gp nu e asa multa actiune ,bine anu asta a mai inceput sa fie ca sunt mai multi care se dau calumea dar parca nu mi se pare asa palpitant ca l celelalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 in seara asta la Nades , campanie electorala PNL , era o masina foarte interesanta a unor localnici pe care scria pe lateral "Romii nu sunt de vanzare " , iar pe capota din fata " Nu vindem romii" partea din fata nu am reusit sa o pozez pt ca stateau "indienii" in fata masinii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 in seara asta la Nades , campanie electorala PNL , era o masina foarte interesanta a unor localnici pe care scria pe lateral "Romii nu sunt de vanzare " , iar pe capota din fata " Nu vindem romii"partea din fata nu am reusit sa o pozez pt ca stateau "indienii" in fata masinii . tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) in seara asta la Nades , campanie electorala PNL , era o masina foarte interesanta a unor localnici pe care scria pe lateral "Romii nu sunt de vanzare " , iar pe capota din fata " Nu vindem romii"partea din fata nu am reusit sa o pozez pt ca stateau "indienii" in fata masinii . bine ca au A8 restu nu conteaza ) poze de ieri bufa in actiune bestia lui boogie man Editat Mai 25, 2008 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 bine ca au A8 restu nu conteaza ) poze de ieri bufa in actiune bestia lui boogie man ......... woow,frumoasa jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 care o cazut ? chopperu ala era cam noroios pe lateral si parca vad si un semnalizator rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogieMan Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 da...a pierdut aderenta dupa lira, era dupa ploaie si destul de alunecos pe jos dar nu e chiar atat de grav pe cat am fi zis in prima faza...oricum greu animalul pana l-am scos cu baietii afara merci si lui crysty si baietilor care s-au oprit sa ne ajute ca altfel nu stiu cum scoteam "elefantul" oricum baiatul care a cazut cu chopperul e ok doar cateva julituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 naveti pentru ce oricand numa sa speram sa nu se mai intample ca al naibi de greu elefantu ala 3 abia am ridicat fatza din noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 (editat) da...a pierdut aderenta dupa lira, era dupa ploaie si destul de alunecos pe jos dar nu e chiar atat de grav pe cat am fi zis in prima faza...oricum greu animalul pana l-am scos cu baietii afara merci si lui crysty si baietilor care s-au oprit sa ne ajute ca altfel nu stiu cum scoteam "elefantul" oricum baiatul care a cazut cu chopperul e ok doar cateva julituri detalii....poze.....cine e? cum se simte? si pe topikul de accidente ordonat Editat Mai 26, 2008 de soso-bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_isty Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 sper sa fie vreme buna pe sfarsit de saptamana ca in ultimul timp numai in fata garajului scot scooterul la iarba verde.... ..., weekendul trecut am fost pana la cluj da nasol pe acolo atata cutiute cu radare ca nu poti sa meri tare nicicum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS91SAX Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 sambata 3 nov....ekipaj mare......comentariile dupa ...ca sant multi spectatori totusi tobele lui boomer au fost atractia zilei si stopu spate cu semnale incorporate la dracula cand neau vazut atatia cica e rezervat tot localul cei care nati fost nu salivati pe tastaturi Va place la noi lucrezi la Quattro amici si totdeauna va pun porti mai mari da suntem bikeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 tre sa trec si eu pe acolo ca am auzit ca ii tare buna mancarea pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Va place la noi lucrezi la Quattro amici si totdeauna va pun porti mai mari da suntem bikeri Bune supele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate