soso-bum Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 SORINE inca nu ai pus pozele de azi????? sambata 3 nov.... ekipaj mare......comentariile dupa ...ca sant multi spectatori totusi tobele lui boomer au fost atractia zilei si stopu spate cu semnale incorporate la dracula cand neau vazut atatia cica e rezervat tot localul cei care nati fost nu salivati pe tastaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 sambata 3 nov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 poze beton. soso,poza aia cu corina de sapt trecuta pe repsol pune-o te rog la fete motocicliste. mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 sau lipit degetele de tastatura de la saliva......ha ha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) faine tobe suna bine mai trebuie ceva ....... timp frumos restul pozelor BETONNNN!!!! fara comentarii otto sa sti ca am pus eu pozele cu corina pe repsol ca sorin o cam asa o zis ca sambata se alcoolizeaza Editat Noiembrie 4, 2007 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) sambata 3 nov. Editat Noiembrie 4, 2007 de GSXRsuzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 ...una dintre ultimele etape de GP stradal... forja bunicica, nu ca peste vara, dar destul. la intoarcere ritm constant, cam 6 motoare am venit pe sighisoara-acatari cu 160-180 in medie. la plecare,spectacol oferit de trupa de circ bikers brotherhood( din care fac si eu parte ,plus inca cativa baieti). pizza acceptabila,se putea si mai bine... vreme splendida, soare si vreo 12-14 grade in aer. gasca de gasca, cine stie cand mai facem din astea anu' asta! forjatori de mures, ungeti cu unsoare lanturile, ca va asteptam la episodul urmator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 sa speram ca avem ocazia sa ne redesfasuram cat mai curand. Afost super fain. Salutari baieti si nu mai beti atata ca va pierdeti reflexele pana la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) da, cam gata anul acesta pe cind sa incep sa merg si eu mai bine Editat Noiembrie 4, 2007 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 cei din tribuna va saluta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) SPERAM CA LA ANUL SA NU SOMEZI DELOC !!!!!! Editat Noiembrie 4, 2007 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 sambata 3 nov.... ekipaj mare......comentariile dupa ...ca sant multi spectatori totusi tobele lui boomer au fost atractia zilei si stopu spate cu semnale incorporate la dracula cand neau vazut atatia cica e rezervat tot localul cei care nati fost nu salivati pe tastaturi mijto pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Ar trebui sa incercati si locatia Villa Franka din Sighisoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Ar trebui sa incercati si locatia Villa Franka din Sighisoara! AM MERGE MAI DES, DAR E DRUMUL RAU PT VITEZANE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 AM MERGE MAI DES, DAR E DRUMUL RAU PT VITEZANE... Asa este dar se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 cei din tribuna va saluta. me 2. P.S. Faine poze Soso. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 cum ,nai nici tu motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 Asa este dar se merita ai actiuni pacolo? daca da mai umbla nitel la conduita ospatarilor --- Mesaj completat în 06 Nov 2007 06:56 ------------- cum ,nai nici tu motor? acu cei fara motor sunt tari ca au bani si ot sa genereze surprize --- Mesaj completat în 06 Nov 2007 07:02 ------------- me 2. P.S. Faine poze Soso. multam... uite ce am incercat ieri cu mircea.... un gsxr 1000,2004....adus din sua.....tunat la greu si mircea o ramas masca cum merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 E ala din Sighisoara Soso? Am avut treaba sambata ca vineam si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 ai actiuni pacolo? daca da mai umbla nitel la conduita ospatarilor Din pacate n-am actiuni dar proprietarul este motociclist si motociclistii intodeauna au fost primiti bine. Imi pare rau ca din cauza unui tembel de ospatar ai ramas cu un gust amar. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boomer Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Baieti...ma cam bucur ca v-au placut TOBELE MAI trebuie sa-mi cumpar niste dopuri de urechi(sau sa renunt la betigasele de curatat ) si totul va fii OK OTTO- oare vecinul'problema ,se va bucura de noua mea achizitie ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Foarte tare frate,dupa parerea mea sunteti unii dintre cei mai adevarati bikeri pe care ii cunosc,asta insemnand gasca mare ,multe motoare si multa voie buna,asta inseamna motociclism. Mi-au placut foarte tare pozele voastre si se pare ca v-ati distrat pe cinste,bravo voua. Trebuie sa va spun ca mi-a placut atat de mult atmosfera pe care a-ti facut-o incat m-ati facut sa incep cu ocazia asta sa scriu din nou pe forum,lucru la care renuntasem scarbit de divergentele pe care le-am avut cu um consatean de-al meu. Va salut cu un gaz generos,Nicu de la buzau.(am fost si eu in vara asta la voi acolo pt prima data in viata,in vizita la varul meu otto(salutari vere),si am ramas indragostit pe viata de orasul vostru.sper sa revin cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 esti var cu OTTO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 esti var cu OTTO? te propun la plutonu de cercetare la politie...... ca te stii cu astea da vezi k iesi din zona ta de responsabilitate....tipu e din buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Foarte tare frate,dupa parerea mea sunteti unii dintre cei mai adevarati bikeri pe care ii cunosc,asta insemnand gasca mare ,multe motoare si multa voie buna,asta inseamna motociclism. Mi-au placut foarte tare pozele voastre si se pare ca v-ati distrat pe cinste,bravo voua. Trebuie sa va spun ca mi-a placut atat de mult atmosfera pe care a-ti facut-o incat m-ati facut sa incep cu ocazia asta sa scriu din nou pe forum,lucru la care renuntasem scarbit de divergentele pe care le-am avut cu um consatean de-al meu. Va salut cu un gaz generos,Nicu de la buzau.(am fost si eu in vara asta la voi acolo pt prima data in viata,in vizita la varul meu otto(salutari vere),si am ramas indragostit pe viata de orasul vostru.sper sa revin cat de curand hai sa traiesti nicusor, nu ii asculta pe baieti, asa sunt ei mai glumeti,da'sunt baieti buni... te astept oricand pe la noi, la lectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate