baiatu_tony Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 azi am facut prima tura pe anu asta. mi s-a parut mie k e vremea mai buna afara, m-am echipat bine antifrig si am scos motoru din garaj sa nu-i rugineasca cumva pistonul.m-am plimbat vreo 2 ore prin oras pana mi-o inghetat picioarele. o trecut 2 masini de pulitie pe langa mine si asa ciudat se uitau la mine cu niste priviri dinalea lungi, unul inca se uita inpoi dupa mine. nu stiti unde gasesc vreaun cizmar/pantofar sa-mi faca o talpa buna la cizme k au talpa plate si fina k era sa cad azi din picioare k am alunecat pe zapada pe loc drept . --- Mesaj completat în 06 Jan 2008 17:31 -------------azi am facut prima tura pe anu asta. mi s-a parut mie k e vremea mai buna afara, m-am echipat bine antifrig si am scos motoru din garaj sa nu-i rugineasca cumva pistonul.m-am plimbat vreo 2 ore prin oras pana mi-o inghetat picioarele. o trecut 2 masini de pulitie pe langa mine si asa ciudat se uitau la mine cu niste priviri dinalea lungi, unul inca se uita inpoi dupa mine. nu stiti unde gasesc vreaun cizmar/pantofar sa-mi faca o talpa buna la cizme k au talpa plate si fina k era sa cad azi din picioare k am alunecat pe zapada pe loc drept . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 fain d tine...acolo deasupra l centura ai facut pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 fain d tine...acolo deasupra l centura ai facut pozele? dap acolo le-am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 vreau si eu doua va rog te salut Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 vreau si eu doua va rog te salut Laurentiu lasa pe alti ca tu ai destule...... ..........pe astia mai amarati..... ....sa dau nume sau sa ma abtin...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) lasa pe alti ca tu ai destule...... ..........pe astia mai amarati..... ....sa dau nume sau sa ma abtin...... sa te abtii,sau sa pui o poza cu dumneata sa vedem si noi cu cine corespondam eu am destule, si motoare si femei cateva sunt cu inclinatii lesbiene,la femei ma refer aici Editat Ianuarie 7, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 claule ceva poze cu suzukiurile de la tine de la reprezentanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu 14 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 LA MULTI ANI !!! va uram!! am scos si noi motoarele in 2008 sa ne distram putin pe lacul de la Valeni!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 claule ceva poze cu suzukiurile de la tine de la reprezentanta? pe care sa-l imortalizez in mod special?am si o locomotiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 LA MULTI ANI !!! va uram!! am scos si noi motoarele in 2008 sa ne distram putin pe lacul de la Valeni!!! bravo baieti super fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 LA MULTI ANI !!! va uram!! am scos si noi motoarele in 2008 sa ne distram putin pe lacul de la Valeni!!! vedeti sa nu se rupa gheata ca lacu e tare adanc si nu mai gasit motoarele...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 pe care sa-l imortalizez in mod special?am si o locomotiva locomotiva gsx-rurile sunt mai interesante pt mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) locomotiva gsx-rurile sunt mai interesante pt mine ) uite le-am facut cateva poze,in special la gsx-uri si la....la locomotiva insa am sa le atasez dupamasa cand ajung acasa,am facut si un clip scurt dar se va putea deschide doar cu softul de la nokia,cred..nu ma pricep prea bine la prostii de genu acesta si nici nu sunt fotograf de meserie..diseara se vor vedea si pozele cu ce am momentan pe stoc Editat Ianuarie 9, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Filmuletu sigur o sa mearga pe youtube... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) Am facut cateva poze,nu sunt fotograf de meserie,nici nu am talent asa ca ma scuzati de calitatea lor,daca vreti calitate intrebati pe micutu ca are ceva aparat digital de 5..degete Cam astea se pot vedea si livra pe loc,restul,modele 2007 si 2008 pe comanda cu livrare intr-o saptamana maxim doua,la toate exista reduceri de unde mai putem discuta,la cele super sport reducerile sunt considerabile,pentru cei care nu stiu,showroom-ul este in Corunca,chiar primul pe stanga cum se merge spre Sighisoara,dupa depozitul de medicamente..pentru orice informatii legate de Suzuki va stau la dispozitie Editat Ianuarie 9, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 pentru toate modelele de suzuki ne stai la dispozitie??????? si pentru alea mai vechi ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 pentru toate modelele de suzuki ne stai la dispozitie??????? si pentru alea mai vechi ????? da,haide pe la mine sau da-mi un telefon si te ajut cu orice,se pot aduce si piese si in curand va fi gata si service-ul moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 da,haide pe la mine sau da-mi un telefon si te ajut cu orice,se pot aduce si piese si in curand va fi gata si service-ul moto o sa trec pe la tine pe la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 o sa trec pe la tine pe la servici da un telefon inainte ca au mai fost care au venit si eram cu alte treburi prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 da un telefon inainte ca au mai fost care au venit si eram cu alte treburi prin oras. Lasa numarul secretarei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Lasa numarul secretarei... secretara? 0746188426 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) Editat Ianuarie 11, 2008 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 vad ca nu prea iti place pe 2 roti... de ce nu iei ceva care chiar sa mearga pe o roata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 da da,un repsol i s-ar potrivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) </small><br/> vad ca nu prea iti place pe 2 roti... de ce nu iei ceva care chiar sa mearga pe o roata?? inca nu am varsta dar nu mai este mult dar sa stii ca imi placea cum ii dadeai in fata mea intro roata ,inainte de craciun Editat Ianuarie 11, 2008 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate