caferacer78 Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 as vrea sa ajung pe motor[evident] in punctul cel mai nordic al europei,a mai fost cineva?vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 am fost de ex. eu /index.php?showtopic=128462 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 am fost de ex. eu /index.php?showtopic=128462 si eu vreau sa ajung ... dar nu stiu inca daca o sa fie anu viitor sau peste doi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 La vara in iunie-iulie voi merge spre NORD, cu sotia. Deocamdata studiez traseul pe harta si ceva pregatiri. Timpul alocat deplasarii 2-3 saptamani. Un pic sant ingrijorat de costuri, dar pana la vara facem economii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Vreau eu sa merg. Problema e ca ... am zzr 400. La primavara o sa vina ori un cbr 600f4i ori un monster 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 si eu as vrea , dar de unde bani pt asa o calatorie ? pt cine a fost ... cat la costat toata distractzia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate