mau Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 sa speram ca vom avea noroc de vreme buna ... daca va fi doar frig nu va fi o problema ... vom fi full echipati si aderenta va fi la fel pt toti ... iar adrenalina ne va face sa nu simtim decat tensiunea cursei. deasemeni se va tine cursa chiar daca pista va fi uda. cursa va fi amanata doar in caz de ploaie in timpul manselor competitionale. am deschis un nou topic referitor la aceasta cursa si in topicele dedicate competitiilor interne. va asteptam cu inscrieri directe pe site www.cursascutere.com sau la sediul scuter centre de la tineretului cu o copie dupa buletin si taxa de inscriere. pentru spectatori special sponsorul Euroscuter va avea de vanzare chiar la amckart in timpul cursei 3 scutere nou noute la preturi promotionale ... mult mai scazute chiar decat le puteti gasi in magazinele unde se comercializeaza regulat aceste scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 ..se primesc si scutere de 500 cc standars/nepreparate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) Eu n-am bani de geaca si pantaloni cu protectii doar cotiere, genunchere si manusi ) ma primiti ? Editat Octombrie 24, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) Cat mai multe poze si filmuletzeeeeeeeee Editat Octombrie 24, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Eu n-am bani de geaca si pantaloni cu protectii doar cotiere, genunchere si manusi ) ma primiti ? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Se gasesc si geci mai ieftine si sunt la fel de bune ca cele "scumpe". Nu stiu de ce este o asa mare diferenta... (pana la 2 mil) dar asta nu este treaba mea. Am vazut ieri la cineva o geaca cumparata cu doar 50 euro fata de 80 cat costa in alte parti si aici ma refer strict la cele din material textil. Si astea au protectii la fel de bune ca celelalte, dar in fine... Incercati pe Str. Calarasi, undeva in zona Udriste pe langa intersectie. Zilele astea o sa dau o tura pe acolo. Poate chiar azi. In fine. Bafta cu concursul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuta Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 hello lume! pt cursa cred eu ca veti avea nevoie sa va personalizati scuterele. in acest sens mentionez ca am o oferta d stikere personalizate. preturi negociabile culori metalizate, mate,reflectorizate,tot! creatie sau originale! nr d contact 0730 87 83 98. also, dak vrea cnva echipamente e bn venit. asf uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 hello lume! pt cursa cred eu ca veti avea nevoie sa va personalizati scuterele. in acest sens mentionez ca am o oferta d stikere personalizate. preturi negociabile culori metalizate, mate,reflectorizate,tot! creatie sau originale! nr d contact 0730 87 83 98. also, dak vrea cnva echipamente e bn venit. asf uscat pot sa cumpere si spectatorii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 pot sa cumpere si spectatorii?? da ma,hai ca iti fac eu combinatia ..ca diana e viitoarea mea sotie te pup pisiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 va asteptam cu inscrierii la mau@cursascutere.com in pauzele dintre curse pe pista vor evolua piloti de curse din campionaul intern pe motociclete ss de 600 si 1000 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Daca ploua ce se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 noi ne dam chiar daca va ninge!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 daca ploua torential cursa se amana daca este doar uda pista cursa se tine conform programului pilotii sunt asteptati inca de la ora 10.00 ... va rog nu intarziati ... nu uitati este obligatoriu sa demontati cricul central inainte de a intra pe circuit (in cazul in care acesta atinge de asfalt la inclinari accentuate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuter-centre Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 Din ce am citit aici cred ca va fi"grav" de tot si la cati s-au inscris (aprox 17 piloti la 70cc) cred ca o sa fie spectacol nu altceva Sper sa vina cat mai multi cu camere sa vedem si noi care, cum si unde a cazut pe pista.DOAMNE FERESTE DE NECAZURI Cine vrea sa vina maine pe pista si sta in zona centrala poate sa vina la Service la Scuter Centre la cel tarziu 9.30 ca de acolo se pleaca in Flota pt a nu fi probleme pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Din ce am citit aici cred ca va fi"grav" de tot si la cati s-au inscris (aprox 17 piloti la 70cc) cred ca o sa fie spectacol nu altceva Sper sa vina cat mai multi cu camere sa vedem si noi care, cum si unde a cazut pe pista.DOAMNE FERESTE DE NECAZURI Cine vrea sa vina maine pe pista si sta in zona centrala poate sa vina la Service la Scuter Centre la cel tarziu 9.30 ca de acolo se pleaca in Flota pt a nu fi probleme pe traseu. Stai linistit... Sunt convins ca anunturi similare s-au postat si pe alte forumuri, mai ales pe cele de scuteristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 ASTEPTAM pOzele. PS.a facut cineva poze cand au intrat moto mai mari intre manse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Hai bagati niste poze ca-s curios.....Au fost multi participanti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 poze cu aia care s-au dat pe o roata in parcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 poze cu aia care s-au dat pe o roata in parcare... Si cu aia care s-au dat intre manse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Cine, Greuceanu si cu Zmeul Zmeilor cu vitezana rosie ? Na-m da' pot sa pun cu favoritul publicului (din spatele meu) defapt ei erau darnici, aplaudau pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 poze cu aia care s-au dat pe o roata in parcare... Nea ma ca a pus poza cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Cine, Greuceanu si cu Zmeul Zmeilor cu vitezana rosie ? Na-m da' pot sa pun cu favoritul publicului (din spatele meu) defapt ei erau darnici, aplaudau pe toata lumea PORTOCALIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) atmosfera a fost f tare!! mi-au placut baietii care au venit pregatiti serios pt cursa, cu un combinezon, cu scuterul pregatit, destul de profi, ce sa zic. felicitari lui Ciprian de la "Scuter-Centre", pt locul 2! ii multumim pt ajutor. si speram sa-si dezvolte business-ul la fel de profesional si pe viitor. si ca sa preiau ideea pe care acesta a spus-o chiar pe podium: este necesara organizarea unui campionat de scutere. cu etape stabilite inainte, samd! interes din partea posesorilor de scutre exista, asta e evident! evenimentul a fost bine organizat, i-a reusit lui Mau si de data asta. imi pare tare rau ca nu am avut concurenti la 50cc 4t, exceptand-l pe baitaul acela cu Sachs-ul de 50 care m-a batut in prima mansa, iar in a 2-a l-am batut eu. totusi mobra lui avea cutie de viteze si deci clar nu eram la aceeasi clasa, in fine, a fost totusi interesant sa ma lupt cu cineva. e destul de neplacut, deoarece echipa Lifan a venit pregatita sa bata tot ce misca, dar din pacate nu au fost competitori asta e... data viitoare... eu am multe filmulete, poze mai putin, dar o sa pun ceva pe Youtube si aici, pe masura ce le primesc de la prieteni. Mau, treci si tu timpii undeva pe site? Editat Noiembrie 3, 2007 de Lifan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 dc nu sunta asa evenimente si in fcs ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 mansa a 2-a a clasei 50cc 2t si 4t http://youtube.com/watch?v=dBaJA8L-r4U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate